-
مشكل اساسي در مديريت مطالب
با سلام و تبريك و خسته نباشيد بابت سايت جديد
من يه مشكل اساسي كه داشتم اينه كه ما توي content ها امكان hide كردن intro رو داريم . اما مثلا وقتي كه hide مي كنيم يه صفحه خالي مياد كه نوشته ادامه مطالب . من مي خوام ديگه مطلب تماما و كامل بياد و ادامه مطلب رو نداشته باشه . راهي هست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-02-2006 08:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشكل اساسي در مديريت مطالب
سلام سجاد جان
ممنونم از لطفت .
خوب خیلی سادست . شما متن کامل رو در Intro بنویس . اینطوری " ادامه مطالب " نمیاد و همه مطلب یکباره نمایش داده میشه ...
یا علی
-
-
اين كارو كردم . فقط تو intro نوشتم . اما بازم ادامه مطلب مياد . تو رو خدا كمكم كنيد ؟
-
-
اقا برو از تو admin mamboبعد تو قسمت Global Configuration توی tab content برو گزینه read more link رو hide کن مشکلت حله
موفق باشی
-
-
آخه اين واسه تمام مطالب اعمال مي شه فكر كنم . من مثلا مي خوام چند تا مطلب رو اينجوري كنم نه همشو ؟
-
-
سلام
شما فکر کنم یک مطلبی را نوشتید بعد اومدید متن کامل را پاک کردید و دوباره ذخیره کردید که در این صورت لینک ادامه مطلب نشان داده می شه برای اینکه لینک ادامه مطلب نشان داده نشه باید تو بخش ادیتور مطلب کامل روی دکمه <HTML> کلیک کنید یک خط اونجا هست
کد:
<P>&nbsp;</P>
این خط را پاک کنید و دوباره ذخیره کنید و در این صورت دیگر لینک ادامه مطلب برای این مطلب نشان داده نمی شه
اما اگه برای اولین بار یک مطلبی را می نویسید اگه چیزی در متن اصلی ننویسید دیگر ادامه مطلب ظاهر نمی شه
اما اگر یک بار در متن اصلی چیزی بنویسید و بعد اون را پاک کنید چون ادیتور اون یک خط کد را حذف نمی کنه پس برای مامبو متن اصلی وجود داره که با پاک کردن آن خط کد به صورت دستی دیگر متن اصلی در کار نبوده و ادامه مطلب ظاهر نمی شه
یا علی/خداحافظ
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)