-
سوال هایی در مورد آینده - جوملا 1.6
سلام من چند تا سوال دارم
جوملا 1.6 قالب های 1.5 رو نصب میکنه ولی ثبول نمیکنه که نمایش بده.
حالا از شما دوستان حرفه ای که با 1.6 به اصطلاح ور میرید تا مشکلاتش رو بفمید میخوام بپرسم که آیا تبدیل یک قالب 1.5 به 1.6 کار خیلی سختیه؟
مثلا اگر هسته ی قالب با آرتیستر باشه. یا اینکه قالب های حرفه ای باشه.
جوملا 1.6 اکر ماژول ها و کمپلت همه ی کامپوننت ها رو که مال 1.5 باشه اجرا نمیکنه حتی نصب هم ممکنه نکنه . برای اینکه بشه یک کامپوننت رو توی 1.6 نصب کرد اون خط هایی رو که هشدار میده که اکثرا فونکشن هستند ( نمیدونم منظورش چیه ) باید چی کار کرد.
تا اونجایی که من فهمیدم جوملا 1.6 خواسته از کد های اضافی هسته پریز کنه و در نهایت سادگی ولی با امکانات بیشتر و پیچیده تر خودشو نشون بده پس مسلما یک سری دستورات و کد ها رو حذف کرده . این دستورات حذف شده همون دستوراتی بودند کامپوننت های جوملا 1.5 ازش استفاده میکردند. مسلما دستورات حذف شده یک سری جایگزین ساده تر و کمتر دارن پس میشه الحاقات 1.5 رو با 1.6 سازگار کرد.
سوالم اینه که این کار خیلی سخته یا اینکه این دفغه راحت تره ؟
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-28-2010 10:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال هایی در مورد آینده - جوملا 1.6
سلام
بهتر است کمتر نگران باشید!
آنچه در موردش اطمینان داریم اینه که قالب ها و الحاقات جوملا 1.5 بدون مشکل در جوملا 1.6 قابل استفاده خواهند بود.
اگر مواردی که نوشتید، از منبع معتبری بوده، لطفا لینک رو در اینجا قرار بدید.
یا علی
-
-
نه تست خودم بوده من هر کامپوننتی خواستم نصب کنم مشکل داشت اخرین بار هم sw... menu رو نصب کردم . نصب شد ولی تو کامپوننت که میرفتم خطا میداد.
ماژول هم همین طور.
یک قالب با آرتیستر هم نصب کردم اونم نشون نداد گفت فلان خط رو چک کن من رفتم اون خط رو پاک کردم جالبه که خط رو که پاک کردم نصف قالب اومد و باقیش رو دوباره یک خط دیگه خطا داد.
1.6.5 رو نصب کردم و تست کردم . مگه شما میتونید رو این نسخه نصب کنید چیزی رو؟کامپوننتی ؟ ماژولی؟
در کل با این چیزایی که دیدم خودم حدس زدم . حدسم زیادی اغراق آمیز بود؟
آقای کبیری فکر میکنید یک نسخه ی پایدار از جوملا 1.6 تا چند وقت دیگه میاد ؟ تخمین نمیتونید بزنید؟ ( کنجکاوم)
ممنونم موفق باشید.
-
-
سلام
روی این نسخه الحاقات و قالبهای 1.5 رو تست نکنید چراکه هنوز بتاست، feature هایی رو نداره و کامل نشده است.
چیزهایی رو که داره، میتونید تست کنید.
صبور باشید و روی موارد دیگر متمرکز شوید.
بنده هیچ اطلاع و تخمینی از تاریخ انتشار نسخه ی پایدار ندارم.
یا علی
-
-
سلام
به هیچ عنوان نگران این موضوع ها نباشید
مطمئنا این مشکلاتی که شما بیان کرده اید مشکل همه بوده و 100% هم تیم جوملا راه حل و آموزش های مربوطه را منتشر خواهد کرد
یا علی
-
-
سلام
من پیشنهاد می کنم حالا حالا ها از جوملا 1.5 استفاده کنید.
به قول یکی از دوستان، بعضی سایت ها تازه به جوملا 1.5 که به پایدار بودن نزدیک شده دارن از جوملا 1 مهاجرت می کنن.
با تشکر
یا حـــــــق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)