-
ارور هنگام اضافه کردن یک بخش جدید
با سلام
هنگامی که در مدیریت بخش ها بر روی آیکون جدید کلیک میکنم و وارد صفحه ساختن بخش جدید میشوم این اررور در بالای صفحه نوشته شده.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/atgco071/domains/atgco.ir/public_html/libraries/joomla/html/html/list.php on line 62
میخواستم بدونم این اررور برای چی هست و آیا اشکالی در ساختن بخش ها و یا اجرای درست آنها به وجود نمیاره و این که چگونه میشه رفعش کرد.
ممنون میشم اگر زودتر راهنماییم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-30-2010 10:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ارور هنگام اضافه کردن یک بخش جدید
سلام.
از کدوم نسخه جوملا ترجمه چه تیمی استفاده می کنید؟
-
-
از نسخه مامبولرن و آخرین نسخه که فکر میکنم 1.5.20 باشه .من چند نسخه جوملا را تست کردم و خودم فکر میکنم نسخه این سایت خیلی بهتره
-
-
البته اینم یادم رفت بگم که در بالای این اررور این جمله هم نوشته شده
JFolder::files: Path is not a folder
احتمال داره که به خاطر ماژول های نصب شده باشه
-
-
سلام
احتمالا فایل ها بخوبی آپلود نشدند یا اینکه اگر بروزرسانی کردید، بروزرسانی بطور کامل انجام نشده و فایل ها به درستی جایگزین نشدند.
لطفا مطابق روشی که در این تاپیک معرفی شده، مجددا عملیات بروزرسانی با استفاده از بسته نصب جوملا رو انجام بدید، ببینید مشکل حل میشه یا نه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا مطمئن بشید که تمام فایل ها کاملا جایگزین بشن. اگر از سرور لینوکس استفاده می کنید، از بسته نصب tar.gz. استفاده کنید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)