-
مشكل در نصب جوملا در CPANEL11
سلام من هنگاميكه دارم جوملا رو در CPANEL11 نصب ميكنم در مرحله پايگاه داده يك پيام به صورت زير مي ده
مشكلي در ارتباط به پایگاه داده وجود دارد. پيام خطا نشان ميدهد كه : Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
بايد براي رفعش چه كار كنم؟من نام كاربري و ... را هم درست وارد مي كنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-25-2010 06:51 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشكل در نصب جوملا در CPANEL11
سلام
این پیام خطا نشون میده که یا پایگاه داده رو ایجاد نکردید و یا اسمشو اشتباه وارد میکنید!
یا علی
-
-
سلام
یکبار آموزش نصب جوملا در CPANEL را مطالعه فرمایید و مرحله به مرحله پیش بروید تا مشکلی نداشته باشید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من جوملا رو روی هاست قرار دادم ولی وقتی آدرس سایت رو فراخوانی میکنم تا جوملا رو نصب کنم این خطا رو میده
Warning: require_once(/home/amoozes/public_html/includes/defines.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/amoozes/public_html/index.php on line 21
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/amoozes/public_html/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'
in /home/amoozes/public_html/index.php on line 21
-
-
سلام
[quote author=mehrazi link=topic=28198.msg143128#msg143128 date=1280725850]
من جوملا رو روی هاست قرار دادم ولی وقتی آدرس سایت رو فراخوانی میکنم تا جوملا رو نصب کنم این خطا رو میده
[/quote]
بیشتر توضیح بدین !!! دقیقاً چی کار کردین ؟
از این اموزش میتونید بهره ببرید
کد:
http://wiki.mambolearn.com/index.php/%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82%D9%87_%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%A8%D8%A7_cPanel_11
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)