سلام .
در بحث SEO به نظر شما جوملا بهتر است یا مامبو ؟ کدام یک دردسر کمتری دارند ؟

سلام .
در بحث SEO به نظر شما جوملا بهتر است یا مامبو ؟ کدام یک دردسر کمتری دارند ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
SEO تا حد مشخص و محدودی مربوط به سیستم مدیریت محتوا می باشد و حجم بزرگی از کار مربوط به فعالیت شما در جهت پیشرفت سایت از لحاظ بهینه بودن خواهد بود.
میزان بهینه بودن سایت هایی که با مامبو و جوملا راه اندازی میشوند تفاوت چندانی از لحاظ امکانات CMS برای SEO ندارند. و باقی عملیات بستگی به مدیر سایت دارد.
یا علی
یعنی واقعا هیچ تفاوتی برای موتورهای جستجو ندارد ؟ آخه من قبلا شنیده بودم که مامبو در بحث SEO و عناوین و آدرسهایی که برای موتورهای جستجو ارائه میکند قوی تر است ؟
اگر غلط است بفرمایید .
ممنون
سلام
[quote author=p30p30 link=topic=26545.msg135540#msg135540 date=1273573002]
یعنی واقعا هیچ تفاوتی برای موتورهای جستجو ندارد ؟
[/quote]
بنده چنین چیزی نگفتم.
عرض کردم امکانات پیشفرض این دو CMS برای بهینه بودن در یک حد و اندازه است، مثلا امکان تعریف title, keyword, description جدا برای هر مطلب. اما بخش اعظم کار به تمهیداتی که خود شما میاندیشید بستگی دارد و اینکه تا چه حد موارد رو رعایت میکنید. مثلا یکی از مهمترین موارد نوشتن مطالب غنی و مرتبط است و این هیچ ربطی به نوع CMS شما ندارد. همچنین همون امکانات پیشفرض رو هم شاید خیلی ها ازش استفاده نکنن.
در نظر داشته باشید موتورهای جستجو کاری به این ندارند که سایت شما با چه CMS ای run شده است، بلکه فاکتورهایی که واسشون مهم هست رو چک میکنند.
یا علی
متشکر
ولی ظاهرا برای مامبو باید کامپوننت sh404sef را نصب کرد تا آدرس ها قابل فهم شوند ولی در جوملا اتوماتیک این کار انجام میشوند .
این کامپوننت مامبو هم ایراداتی دارد .
به نظر شما این تفاوت نیست ؟ !
سلام
در جوملا نیز بهینه سازی لینک ها با فعال کردن "تنظیمات SEO" انجام میشود اما برای بهبود seo در لینک ها نصب sh404sef توصیه میشود.
یا علی
حالا که اینها با هم خیلی فرقی ندارند، آیا اساسا cms ی رو میشناسید که برتری محسوس در ضمینه seo داشته باشه؟
سلام
بین CMS ها جوملا، وردپرس به لحاظ امکانات پیشفرض و الحاقات اضافی که برای بهبود SEO دارند شناخته شده تر هستند.
یا علی
[quote author=p30p30 link=topic=26545.msg135588#msg135588 date=1273606310]
ولی ظاهرا برای مامبو باید کامپوننت sh404sef را نصب کرد تا آدرس ها قابل فهم شوند ولی در جوملا اتوماتیک این کار انجام میشوند .
[/quote]
سلام !
خیر!!!
مامبو برای خود بهینه سازی لینکها را دارد و اصلاً استفاده از کامپوننت فوق پیشنهاد نمیشود!
بهینه سازی آدرسها با این کامپوننت برای مامبو یک امتیاز محسوب میشود که اگر برای جوملا نیز استفاده شود هم امتیازی به شما میدهد اما در هر صورت شخصاً استفاده از این کامپوننت رو توصیه نمیکنم چه برای جوملا و چه مامبو !
در مامبو بهینه سازی آدرسها صرفاً عدم حضور ؟ و :? , ... هست که موتور جستجو و عنکبوتش گیج نشوند که این یک صفحه عمومی هست یا ... ! در حالی که در نسخه 1.5 جوملا فراتر رفته و عنوان لینکها هم میتوان برای آدرس مشخص کرد که کمک زیادی میکنه برای بهتر ایندکس شدن صفحات.
در هر صورت بهینه سازی آدرسهای سایت شما کمترین درصد رو در اعمال SEO داشته داره (در حالی که شما برعکس فکر میکنید)! پس نمیشه گفت مامبو و جوملا در این مورد نسبت به هم ضعف دارن یا بهتر هستن ! اما جوملا چون با استانداردهای بروزتری هست و نسخه آن مربوط به هفته پیش و مامبو مربوط به 2 سال پیش ! طبیعتاً باید به استانداردها نزدیکتر باشد !
در رابطه با سوال بعدی که کدام سی ام اس ها از نظر SEO نسبت به بقیه برتر هستند (که البته اگر مورد مهم وبمستر رو فاکتور بگیریم!) باید عرض کنم که جوملا و وردپرس در این مورد بهترین هستند. البته نیوک هم فعالیت چشمگیری در این رابطه کرده. اما از نظر من وردپرس در ابتدا و جوملا بعد از آن و اگر سی ام اس سومی هم بخواهید نیوک رو میتوان نام برد.
در کل همانگونه که دوست خوبم آقای کبیری فرمودند باید بگم خدمتتون که مهمترین عامل وبمستر هست ! سی ام اس ها تنها میتونن در این رابطه راه را هموار کنند و از توانایهایی برای این منظور به وبمستر کمک کنند.
عوامل زیادی در رتبه سایت شما تأثیر دارد که همانگونه که در قبل ذکر شد مطالب مفید و کاربردی - نوشتار صحیح - مطالب دسته بندی شده - لینکهای داخلی در سایت - عدم استفاده از هرگونه حیله برای فریب موتورهای جستجو - بکار گیری تگها - عدم کپی کردن مطالب از سایتی دیگر به منظور افزایش تعداد صفحات ! و هزاران موارد دیگر که شاید با کمی جستجو بتوانید اطلاعات خود را بیشتر کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام .
تشکر ویژه از آقا مهدی
( قبلا خیلی مامبویی بودی ! ولی الان رفتی به سمت جوملا ) ولی از شوخی گذشته من هم درباره بروز نبودن نسخه های جدید مامبو شاکی هستم و ظاهرا جوملا از این لحاظ جلوتر هست . پس با نظر شما موافقم .
دو سال پیش که سراغ مامبو آمدم خیلی تبلیغ این کامپوننت SH404sef میشد و به کاربران توصیه میشد که این کار را انجام بدهند ولی معایب این کامپیوننت ظاهرا زیاد است .
منظور من از لینک صفحات این است که در مامبو آدرسها با علامت سوال ظاهر میشوند و برای روبوتها مشکل ساز میشوند ولی در جوملا بطور اتوماتیک ادرسها با علامت / از یکدیگر تفکیک میشوند .
سوالی که به ذهنم میرسد مربوط به تفاوت عمده جوملا و مامبوست و آن بحث قالب سایت است . همانطور که میدانید جوملا قالبهای زیبا تر با رنگ بندی جذابتر و جدیدتری را ارائه میکند . با توجه به فرمایش آقا مهدی پس جوملا از این لحاظ نیز میتواند در SEO تاثیر گذارتر باشد .
نظر شما چیست ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)