سلام
من چه جوري مي تونم رمزهاي سايت رو از فايل php admin پيدا كنم
كه كدوم براي كجاست
مثل ديتابيس
اف تي پي
گفتن همه رمز هاي يك سايت داخل اين فايله درسته ؟
اگه هست من چه جوري بفهمم كدوم براي كدومه ؟
با تشكر

سلام
من چه جوري مي تونم رمزهاي سايت رو از فايل php admin پيدا كنم
كه كدوم براي كجاست
مثل ديتابيس
اف تي پي
گفتن همه رمز هاي يك سايت داخل اين فايله درسته ؟
اگه هست من چه جوري بفهمم كدوم براي كدومه ؟
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
همه این موارد در فایل configuration.php هست
اگر این فایل باز کنید به وضوح مشخص هست که ...
حالا اگر این فایل رو از دست دادید به نظرم 2 راه دارید
1) باید به صورت دستی بسازید که trisha عزیز اموزشش رو گذاشته جستجو کنید میابید
2)اگر هم نشد میتونید یه بک اپ بگیرید از حال حاضر و بکاپ قبلی رو باز گردانی کنید و بعد بازیابی این فایل بکاپ اخر خودتون رو بازگردانی کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
خودتون یک نام کاربری جدید تعریف و به دیتابیستون وصل کنید. (از این نام کاربری و رمز عبور اون می تونید به عنوان نام کاربری و رمز عبور دیتابیس در نصب و کانفیگ جوملا استفاده کنید.)
روش انجام
به این منظور در وارد کنترل پنل هاست (Cpanel) شده و بر روی MySQL Databases کلیک نمایید.
بعد از کلیک بر روی این گزینه صفحه مدیریت پایگاه داده ها نمایش داده می شود و از قسمت MySQL Users یک کاربر جدید ایجاد نمایید:
سپس در قسمت Add User To Database به کاربر اجازه میدهید تا به پایگاه داده دسترسی داشته باشد:
با زدن دکمه Add صفحه ای مانند تصویر زیر باز خواهد شد:
در این صفحه باید تمام گزینه ها را انتخاب نمایید به این منظور بر روی ALL PRIVILEGES کلیک و سپس بر روی دکمه Make Changes کلیک نمایید. اکنون شما باید در قسمت Current Databases صفحه ای مشابه تصویر زیر مشاهده نمایید تا کاربر و پایگاه داده هر دو به درستی ایجاد و کاربر به پایگاه داده متصل شده باشد.
برای باز آفرینی فایل کانفیگ جوملا که هدف شماست از نام کاربری و رمز عبور که در این مرحله:
ایجاد کرده اید، بهره بگیرید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)