سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: مشکل رفرش مداوم صفحه ورود به مدیریت جوملا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل رفرش مداوم صفحه ورود به مدیریت جوملا

سلام دوستان عزیز،
    من با مشکلی در ورود به بخش مدیریت جوملا مواجه شدم که ممنون میشوم راهنمایی ام نمایید.
    من زمانی که قصد ورود به بخش مدیریت جوملا را دارم ( جوملا 1.5.20 فارسی )، هنگامی که یوزر و رمز صحیح را وارد میکنم و بر روی دکمه ورود کلیک میکنم صفحه رفرش میشود و هیچ اتفاقی نمی افتد. هر بار که این کار را انجام میدهم این موضوع تکرار میشود و صفحه رفرش میشود، بدون اینکه پیغام خطایی در صفحه ظاهر شود. اما زمانی که یوزر و رمز اشتباه وارد میکنم، پیغام خطای مربوطه ظاهر میشود. این مشکل در ورود در صفحه اصلی جوملا نیز وجود دارد، یعنی زمانی که میخواهم در صفحه اصلی سایت وارد بخش کاربران شوم صفحه رفرش میشود و بدون اینکه وارد سایت شوم مجددا صفجه اصلی سایت نمایش داده میشود.
    ممنون میشوم بنده را راهنمایی نمایید که چه کاری باید انجام دهم تا این مشکل رفع گردد ...
    من یک سوال دیگر نیز داشتم که میدانم این تاپیک مرتبط با آن نمیباشد اما از شما عزیزان تقاضا دارم در صورتی که امکانش هست بنده را در همین تاپیک راهنمایی نمایید.
    من از کنترل پنل Plesk استفاده میکنم و آپلود فایلهای جولا در آن برایم تبدیل به کابوس شده است !!!
    من هر چه بررسی نمودم دیدم راهی برای آپلود فایل فشرده جوملا و سپس بازنمودن آن در پوشه httpdocs موجود در پنل Plesk وجود ندارد و تنها راه آپلود همه فایلها با استفاده از برنامه های FTP میباشد. این کار برای من بسیار زمان گیر و دشوار است و در حین آپلود نیز چندین پیام جایگزینی فایلهای مشابه ظاهر شدند که اصلا منطقی نبودند اما چاره ای نیز برای من باقی نگذاشتند.
    میخواستم از شما دوستانی که در این زمینه تجربه کافی دارید بپرسم آیا راهی به جز آپلود تک تک فایلها در این خصوص وجود دارد؟
    البته روش استفاده از SSL را مطالعه نموده ام اما متاسفانه در پنل Plesk من این قابلیت غیر فعال میباشد و من نیز دقیقا نمیدانم این روش به چه صورت میباشد.
    بینهایت ممنون میشوم اگر در این خصوص نیز بنده را راهنمایی نمایید...
    با سپاس و تشکر بی پایان از توجه شما ...

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)