-
مشکل رفرش مداوم صفحه ورود به مدیریت جوملا
سلام دوستان عزیز،
من با مشکلی در ورود به بخش مدیریت جوملا مواجه شدم که ممنون میشوم راهنمایی ام نمایید.
من زمانی که قصد ورود به بخش مدیریت جوملا را دارم ( جوملا 1.5.20 فارسی )، هنگامی که یوزر و رمز صحیح را وارد میکنم و بر روی دکمه ورود کلیک میکنم صفحه رفرش میشود و هیچ اتفاقی نمی افتد. هر بار که این کار را انجام میدهم این موضوع تکرار میشود و صفحه رفرش میشود، بدون اینکه پیغام خطایی در صفحه ظاهر شود. اما زمانی که یوزر و رمز اشتباه وارد میکنم، پیغام خطای مربوطه ظاهر میشود. این مشکل در ورود در صفحه اصلی جوملا نیز وجود دارد، یعنی زمانی که میخواهم در صفحه اصلی سایت وارد بخش کاربران شوم صفحه رفرش میشود و بدون اینکه وارد سایت شوم مجددا صفجه اصلی سایت نمایش داده میشود.
ممنون میشوم بنده را راهنمایی نمایید که چه کاری باید انجام دهم تا این مشکل رفع گردد ...
من یک سوال دیگر نیز داشتم که میدانم این تاپیک مرتبط با آن نمیباشد اما از شما عزیزان تقاضا دارم در صورتی که امکانش هست بنده را در همین تاپیک راهنمایی نمایید.
من از کنترل پنل Plesk استفاده میکنم و آپلود فایلهای جولا در آن برایم تبدیل به کابوس شده است !!!
من هر چه بررسی نمودم دیدم راهی برای آپلود فایل فشرده جوملا و سپس بازنمودن آن در پوشه httpdocs موجود در پنل Plesk وجود ندارد و تنها راه آپلود همه فایلها با استفاده از برنامه های FTP میباشد. این کار برای من بسیار زمان گیر و دشوار است و در حین آپلود نیز چندین پیام جایگزینی فایلهای مشابه ظاهر شدند که اصلا منطقی نبودند اما چاره ای نیز برای من باقی نگذاشتند.
میخواستم از شما دوستانی که در این زمینه تجربه کافی دارید بپرسم آیا راهی به جز آپلود تک تک فایلها در این خصوص وجود دارد؟
البته روش استفاده از SSL را مطالعه نموده ام اما متاسفانه در پنل Plesk من این قابلیت غیر فعال میباشد و من نیز دقیقا نمیدانم این روش به چه صورت میباشد.
بینهایت ممنون میشوم اگر در این خصوص نیز بنده را راهنمایی نمایید...
با سپاس و تشکر بی پایان از توجه شما ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-03-2010 02:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل رفرش مداوم صفحه ورود به مدیریت جوملا
سلام
شاید استفاده از همین کنترل پنل پلسک باعث شده شما فایل ها رو درست آپلود نکرده باشید و به همین دلیلم قسمت مدیریت سایتتون مشکل داره.
با تشکر
یا حـــــــق
-
-
سلام آقا علیرضا عزیز،
از راهنمایی شما ممنونم، من همه فایلها و دیتابیس جوملا را حذف نمودم و مجددا اقدام به نصب آن کردم، این بار مشکلی در آپلود فایلها نداشتم و جوملا بدون هیچ مشکلی نصب شد. اما باز هم مشکل قبلی که به آن اشاره نمودم در ورود به محیط ادمین جوملا وجود دارد !
نمیدانم این موضوع کمکی در حل مشکل بنده میکند یا خیر اما در هنگام نصب جوملا و در صفحه کنترل مراحل نصب این دو مورد با موارد پیشنهادی متفاوت بود :
دستور: توصیه ---> حقیقی
حالت ایمن: خاموش ---> روشن
مورد قابل ویرایش بودن configuration.php هم "خیر" بود که با تنظیمات FTP این مشکل برطرف میشود.
من موارد مربوط به jos_plugins را نیز بررسی نمودم و مشکل از آنجا هم نبود.
ممنون میشوم اگر راه حلی به ذهنتان رسید از بنده دریغ ننمایید ...
با سپاس از توجه شما ...
-
-
سلام
از جوملای چه تیمی استفاده میکنید !؟
بعد از رفرش شدن صفحه به صورت خودکار آیا نیاز هست که دوباره وارد مدیریت بشید ؟
در لوکال هم این مشکل رو دارید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام آقا مهدی عزیز،
از توجه شما نیز بسیار ممنون و سپاسگزارم.
من، هم جوملای تیم مامبو را آزمایش نمودم و هم جوملای جی پرشین ( ورژن 1.5.20 )، در هر دو جوملا این مشکل برای بنده وجود دارد.
در مورد سوال شما درباره رفرش شدن صفحه، من اصلا نمیتوانم وارد بخش مدیریت شوم. همانطور که اشاره نمودم صفحه ورود به بخش مدیریت ظاهر میشود و اگر یوزر و پسورد اشتباه وارد نمایم، خطای اشتباه بودن این موارد ظاهر میشود، اما اگر یوزر و رمز درست را وارد نمایم، صفحه بدون نمایش هیچ خطایی رفرش میشود و من باید مجددا یوزر و رمز را وارد نمایم و هر بار این اتفاق تکرار میشود و به هیچ وجه وارد بخش مدیریت نمیشود.
مورد جالبی که به آن اشاره نمودید بررسی بر روی لوکال است، من هر دو نسخه جوملا را بر روی لوکال با سرویس دهنده XAMPP 1.7 تست نمودم. من با جوملا تیم مامبو دقیقا با همین مشکل در لوکال مواجه شدم و صفحه ورود به بخش مدیریت با هر بار وارد نمودن یوزر و رمز عبور صحیح رفرش میشود و وارد نمیشود، ولی جوملای جی پرشین مشکلی نداشت و توانستم بدون هیچ مشکلی وارد قسمت مدیریت شوم ( در حالی که بر روی هاست اصلی مشکل دارد ).
امیدوارم این اطلاعات بتواند به شما و سایر دوستان عزیز کمک نماید تا راه حلی به بنده ارائه دهید...
باز هم از توجه شما متشکرم ...
-
-
دوست عزیز از چه مرورگری استفاده میکنید ؟
دیواره آتش بر روی سیستم عامل شما نصب هست ؟
ظاهراً در رایانه شما کوکیها ثبت نمیشوند !
از یک رایانه دیگر استفاده کنید ببینید این مشکل در آنها هم هست یا خیر ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام مجدد آقا مهدی عزیز،
من هم مرورگر فایرفاکس را تست نمودم و هم اینترنت اکسپلورر، با هر دو مرورگر این مشکل وجود دارد.
من تنها از یک آنتی ویروس بدون فایروال استفاده میکنم و تنظیمات فایروال ویندوز نیز غیر فعال میباشد.
تنظیمات هر دو مرورگر را نیز بررسی نمودم و حتی به حالت دیفالت برگرداندم اما هیچ تغییری در مشکل مشاهده نکردم.
در مورد ثبت کوکی ها به نظر من از این مشکل نمیتواند باشد زیرا من سایت های زیادی را مرور میکنم که در اغلب آنها فعال بودن کوکی ها نیاز میباشد و من مشکلی در مرور آنها ندارم.
من این موضوع را توسط یک سیستم دیگر نیز تست نمودم و در آن سیستم نیز همین مشکل وجود داشت.
من زیاد از این موضوع مطمئن نیستم اما با تحقیقاتی که انجام دادم بیشترین آمار برخورد به چنین مشکلی از ناحیه ای با نام Session ها در جوملا گزارش شده بود و روش هایی برای حل مشکل معرفی شده بود که من اصلا از آنها سر در نمی آوردم و مربوط به تغییر کدهایی در فایلهای اصلی جوملا بود ! البته من چند مورد را تست نمودم ولی نتیجه ای در بر نداشت و تغییرات را مجددا به حالت اولیه بازگرداندم.
تنها نکته در مورد جوملای تیم مامبو که من روی لوکال تست نمودم این است که در ابتدا من 3 مرتبه توانستم وارد بخش مدیریت شوم ( بدون مشکل ) اما بعد از آن ناگهان چنین حالتی برایم رخ داد و دیگر قادر به ورود به بخش مدیریت نبودم. حتی من مجددا جوملای تیم مامبو را نصب نمودم ( پس از حذف کامل فایلها و دیتابیس مربوط به آن ) اما پس از نصب کماکان این مشکل وجود دارد ( بر روی لوکال ).
من کوکی های مرورگر ها را نیز حذف نمودم ( به همراه کلیه فایل ها ) اما باز هم نتیجه ای در بر نداشت و مشکل کماکان باقی است...
منتظر راهنمایی های ارزشمند شما هستم...
با تشکر فراوان از توجه شما...
[hr]
سلام دوستان عزیز،
من نهایتا توانستم مشکل ورود به مدیریت جوملا را که در پست های قبل به آن اشاره نمودم برطرف نمایم ، اما حالا با یک مشکل عجیب تر مواجه شده ام !!!
مشکل قبلی مربوط به پشتیبانی از PHP هاست Plesk بود که با اعمال تغییراتی این مشکل رفع شد و توانستم بدون هیچ مشکلی وارد بخش مدیریت جوملا شوم. اما پس از آن متوجه شدم که زمانی که بر روی گزینه " تنظیمات کلی " سایت کلیک میکنم و یا زمانی که بر روی یکی از ماژولها در لیست ماژول ها کلیک میکنم تا آن را تنظیم نمایم، صفحه ای سفید رنگ بدون هیچ پیام یا مورد خاصی در مرورگر ظاهر میشود و هیچ اتفاقی رخ نمیدهد ( صفحه سفید و خالی مرورگر ) !
سپس من یک کاری را تست نمودم و آن این بود که در همان حالتی که در بخش مدیریت جوملا بودم، به محیط ادمین Plesk رفتم و تغییر را به حالت قبل یعنی زمانی که نمیتوانستم وارد محیط ادمین جوملا شوم، بازگرداندم و در کمال تعجب دیدم این مشکل صفحه سفید در ماژول ها و تنظیم سایت برطرف شد و من توانستم بدون هیچ مشکلی با ادمین جوملا کار کنم. سپس از محیط ادمین خارج شدم و زمانی که مجددا سعی در Login به محیط ادمین جوملا را نمودم باز هم با همان مشکل رفرش شدن صفحه مواجه شدم و نتوانستم وارد بخش ادمین شوم !!!
من واقعا نمیدانم موضوع از چه قرار است و من باید چه کاری در محیط Plesk انجام دهم تا شرایط به حالت عادی بازگردد. آیا به نظر شما با همین روال به کار خود ادامه دهم و مدام در حال تغییر و بازگردانی شرایط در Plesk باشم یا میتوان راهی برای رفع این مشکل یافت ؟
با سپاس فراوان از توجه شما عزیزان ...
** ارسالها یکی شد
-
-
سلام
لطفاً سعی کنید ارسالهاتون رو خلاصه تر و گویاتر بنویسید که وقت طلاست
احتمالاً تمام مشکلات شما از طرف هاست هست ! چون جوملا مشکلی نداره و با توضیحاتی که شما فرمودید مشکلی نباید از سیستم شخصی خودتون باشه !
رمز عبور هاست و اطلاعات هاست را ارسال کنید در اولین فرصت بررسی میکنم. شاید نیاز باشه کل هاستتون رو خالی کنم و ... پس هر فایلی رو از هاست احتیاج دارید رو لطفاً از هاست بردارید که مشکلی پیش نیاد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
دوستان باید عرض کنم که دقیقا بنده نیز همیچین مشکلی برایم پیش اومده اما این مشکل بنده پس از کپی سایتم از سایت به لوکال بر روی سیستمم در لوکال پیش آمده.
کار کپی سیستم جوملا از سایت بر روی لوکال به درستی انجام گرفته و در اجرای سایت هیچ مشکلی نیست، اما هنگام ورود به مشکل اساسی برخورد کردم که در ابتدای این مبحث دوستمون این مشکل رو دقیقا توضیح دادن!
[quote author=MclarenF1 link=topic=28411.msg143266#msg143266 date=1280845745]
زمانی که قصد ورود به بخش مدیریت جوملا را دارم ( جوملا 1.5.20 فارسی )، هنگامی که یوزر و رمز صحیح را وارد میکنم و بر روی دکمه ورود کلیک میکنم صفحه رفرش میشود و هیچ اتفاقی نمی افتد. هر بار که این کار را انجام میدهم این موضوع تکرار میشود و صفحه رفرش میشود، بدون اینکه پیغام خطایی در صفحه ظاهر شود. اما زمانی که یوزر و رمز اشتباه وارد میکنم، پیغام خطای مربوطه ظاهر میشود. این مشکل در ورود در صفحه اصلی جوملا نیز وجود دارد، یعنی زمانی که میخواهم در صفحه اصلی سایت وارد بخش کاربران شوم صفحه رفرش میشود و بدون اینکه وارد سایت شوم مجددا صفجه اصلی سایت نمایش داده میشود.
[/quote]
-
-
[quote author=MclarenF1 link=topic=28411.msg143271#msg143271 date=1280851691]
نمیدانم این موضوع کمکی در حل مشکل بنده میکند یا خیر اما در هنگام نصب جوملا و در صفحه کنترل مراحل نصب این دو مورد با موارد پیشنهادی متفاوت بود :
دستور: توصیه ---> حقیقی
حالت ایمن: خاموش ---> روشن
مورد قابل ویرایش بودن configuration.php هم "خیر" بود که با تنظیمات FTP این مشکل برطرف میشود.
[/quote]
سلام
دوست عزیز php safemode روی هاست شما فعال هست و این باعث تمام اشکالات هست.
در صورت امکان از cpanel استفاده کنید تا راحت تر باشید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در بعضی از سرورها safemode روشن هست . و همینطور که می دونید . جوملا باید با safemode=off نصب بشه . من خودم هم همین مشکل رو در یک سرور داشتم که بعد از کلی تحقیق در اینترنت به این روش دست پیدا کردم که برای شما قرار میدم .در اینگونه سرور ها ، شما مشکلی با نصب جوملا یا جومفا ندارید. ولی هنگام نصب کامپوننت و ماژول ها با یک error عجیب مواجه می شوید که مربوط به فایل xml میشود. خوب اگر سرور یا همون هاست شما این مشکل را داشت سه راه حل دارید .
1 - راضی کردن مسئول هاست برای درست کردن این مورد
2 - در بعضی از cpanel ها برای هر سایت یک php.ini تعریف شده و شما می توانید با ویرایش آن safe mode را off کنید
3 - اگر هیچ کدام از مراحل بالا را نتوانید انجام دهید . مجبور هستید که یا ، کامپوننت ها و ماژول ها را دستی نصب کنید که کار بسیار مشکلی هست و فقط یک کاربر حرفه ای قادر به انجام آنها هست. یا اینکه از برنامه ای به اسم php safemode installer استفاده کنید.
خوب از اینجا به بعد آموزش شروع میشه :
ابتدا فایلی رو که به این پست attach شده دانلود کنید .
خب .. مراحل را یکی یکی در زیر می نویسم . شما به این برنامه ها احتیاج دارید
1 - php safemode installer که دانلود می کنید 2- دانلود جوملا . ( فعلا که با جومفا نمیشه چنین کاری رو کرد ... دلیلش رو از مسئولین سایت بپرسین) . در ضمن حتما باید پسوند فایل جوملای شما tar.gz باشد ! 3 - کامپونت معروف JoomlaXplore که می توانید ا از سایت جومفا و یا از آدرس زیر دانلود کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب حالا مراحل نصب :
1- فایل safemode installer رو از حالت زیپ خارج کنید و همه ی محتویات آن را به وسیله ftp یا هر روشی که مایلید به سرور انتقال دهید ... اگر می خواهید که جوملا را در پوشه ای در سایت خود نصب کنید . حتما مطمئن شوید که آن پوشه 777 باشد . و سپس محتویات این فایل را به آن پوشه انتقال دهید . 2 - حال به yourdomain.com/index.php بروید . به جای yourdomain نام دومین سایت خود رو قرار دهید . وقتی که به این مسیر بروید صفحه ای باز می شود که یک دکمه Browse دارد . روی آن کلیک کنید 3- فایل نصب جوملا را از روی کامپیوترتان انتخاب کنید و روی دکمه ی installation کلیک کنید . 4 - بعد از چند دقیقه نصب جوملا آغاز میشود . ضمنا به error های php توجه ای نکنید 5- جوملا را نصب کنید 6 - به مسیر زیر بروید تا فایل های install پاک شوند :
yourdomain.com/delete_install_dir.php
7 - حال به مسیر زیر بروید yourdomein.com/cms/administrator یکی از مشکلات این برنامه ، نصب جوملا در پوشه ای به نام cms هست . ولی همانطور که می دونید با redirect کردن میشه این پوشه رو به root سایت تبدیل کرد ! 8 - بعد ورود به بخش مدیریت joomlaxplorer را نصب کنید . با این کامپوننت می توانید بر فایل های سایت خود مدیریت داشته باشید . چون به وسیله این روش نصب کردم نمی توانید از ftp برای پوشه cms استفاده کنید . پس تنها راه استفاده از همین کامپوننت هست . 9 - نصب به پایان رسید و از این به بعد می توانید هر کامپوننت یا ماژولی رو نصب کنید .
در کل این روش داری مشکلات بسیار زیادی هست. مشکلات اون هم خوب همین دسترسی نداشتن به پوشه cms و همچنین خود این پوشه هست . ولی اگر هیچ راه دیگری نداشته باشید بهترین روش است .
امیدوارم که این آموزش مفید باشه . چون خیلی براش وقت گذاشتم .
منبع آموزش: سایت جومفا
لطفاً در ارسال پست های بعدی خود نهایت سعی خودتون رو بکنید تا حد امکان خلاصه،مختصر و مفید بنویسید،15 دقیقه داشتم این تاپیک رو می خوندم. 
[hr]
[quote author=MclarenF1 link=topic=28411.msg143266#msg143266 date=1280845745]
من از کنترل پنل Plesk استفاده میکنم و آپلود فایلهای جولا در آن برایم تبدیل به کابوس شده است !!!
من هر چه بررسی نمودم دیدم راهی برای آپلود فایل فشرده جوملا و سپس بازنمودن آن در پوشه httpdocs موجود در پنل Plesk وجود ندارد و تنها راه آپلود همه فایلها با استفاده از برنامه های FTP میباشد. این کار برای من بسیار زمان گیر و دشوار است و در حین آپلود نیز چندین پیام جایگزینی فایلهای مشابه ظاهر شدند که اصلا منطقی نبودند اما چاره ای نیز برای من باقی نگذاشتند.
میخواستم از شما دوستانی که در این زمینه تجربه کافی دارید بپرسم آیا راهی به جز آپلود تک تک فایلها در این خصوص وجود دارد؟
[/quote]
از این روش استفاده کنید:
** دو پست یکی شد، هایپرلینک ها اصلاح شد و نشانه های نگارشی اضافی حذف شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)