با سلام به همه برنامه نویسان php عزیز بالاخره یک قفل سخت افزاری برای php تو ایران پیدا نکردم که بتونه از کپی کردن برنامه هایی که با php هستن مثل سایر زبانها جلوگیری کنه لطفا کمک کنید :'(

با سلام به همه برنامه نویسان php عزیز بالاخره یک قفل سخت افزاری برای php تو ایران پیدا نکردم که بتونه از کپی کردن برنامه هایی که با php هستن مثل سایر زبانها جلوگیری کنه لطفا کمک کنید :'(
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
PHP open source هستش!
شما باید asp.net یاد میگرفتین.. اما باز فکر کنم باید باشه یه همچین چیزی.من تا حالا دنبالش نگشتم. اما اگه پیدا کردم خبر میدم بهت. باز اگه کسی چیزی میدونه بگه.
سلام
بنده تابحال قفل سخت افزاری برای یک زبان برنامه نویسی تحت وب ندیده ام.
میتونید از نرم افزارهایی همچون Zend و ionCube برای encode کردن سورس php استفاده کنید.
یا علی
سلام
با تشکر از همه دوستان جواب را پیدا کردم
قفل کیا : با فراخوانی اکستنشن قفل در پی اچ پی و بکار گیری توابع قفل می تونید به راحتی ازش استفاده کنی. لینکش رو می زارم تا بقیه بتونن استفاده کنن.
** هایپرلینک اصلاح شدکد:http://rayanehamin.com/page.php?16
سلام
بنظر میرسه این قفل همانند قفل هایی است که چیز جدیدی نیستند و استفاده ی آنها مشخص است.
در متن توضیحات آمده:
كيتهاي نرمافزاري به منظور استفاده از قابليتهاي ماژول در محيطهاي برنامهنويسي تحت ويندوز از قبيل زبانهاي C++، C#، Delphi، Visual basic، VB.NET ,php,Java
و بنده هم در پست قبل عرض کردم:
[quote author=کبیری link=topic=28443.msg143475#msg143475 date=1281083128]
بنده تابحال قفل سخت افزاری برای یک زبان برنامه نویسی تحت وب ندیده ام.
[/quote]
همونطور که میبینید در متن مربوطه اشتباها از php بعنوان محیط برنامه نویسی تحت ویندوز یاد شده و خب برای چنین محیط هایی از پیش هم قفل هایی موجود بوده اما php جزو این موارد نیست.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)