با سلام :
من در قالب milkyway بخش محبوب ترین ها و آخرین اخبار رو دارم.بدون اینکه تنطیم خاصی انجام بدم.ولی وقتی قالب دیگری که از persianit.ir گرفتم و گذاشتم رو سایت این بخش ها رو نمی بینم!! این بخش ها فعال هم هستند!
با تشکر.

با سلام :
من در قالب milkyway بخش محبوب ترین ها و آخرین اخبار رو دارم.بدون اینکه تنطیم خاصی انجام بدم.ولی وقتی قالب دیگری که از persianit.ir گرفتم و گذاشتم رو سایت این بخش ها رو نمی بینم!! این بخش ها فعال هم هستند!
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خوب باید ببینید تو این قالب جدید آیا جایگاه ماژول قبلی وجود داره یانه و اگه وجود داره کجای صفحه است.
اگه دقیق مثل قبلی باشه باید نمایش داده بشه وگرنه اینطوری به مشکل میخورین.
[quote author=navibd link=topic=28430.msg143345#msg143345 date=1280923918]
خوب باید ببینید تو این قالب جدید آیا جایگاه ماژول قبلی وجود داره یانه و اگه وجود داره کجای صفحه است.
اگه دقیق مثل قبلی باشه باید نمایش داده بشه وگرنه اینطوری به مشکل میخورین.
[/quote]
من که جایگاهی براش ندیدم!!
سلام
منظورشون موقعیت ماژول بوده دوست من !
در قالبها موقعیتهای مختلفی مغرفی میشوند . بررسی کنید در قالب جدید همان موقعیتهایی که ماژولهای نامبرده منتشر شده اند موحود هستند یا خیر !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=28430.msg143373#msg143373 date=1280933062]
سلام
منظورشون موقعیت ماژول بوده دوست من !
در قالبها موقعیتهای مختلفی مغرفی میشوند . بررسی کنید در قالب جدید همان موقعیتهایی که ماژولهای نامبرده منتشر شده اند موحود هستند یا خیر !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
منظورتون از بررسی موقعیت چیه؟چطور این کار رو انجام بدم!! :-\
این قالبی هست که دارم :
توی تصویرش دیده میشه ولی وقتی آپلود میکنم نیست!!کد:http://www.itn.ir/قالب-ها/قالب-های-فارسی-و-رایگان-جوملا-1-5/228-قالب-فارسی-رهاورد-34-برای-جوملا.html
** لینک اصلاح شد
این آموزش را مطالعه کنید :
کد:http://wiki.mambolearn.com/index.php/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4:%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF_%D8%AF%D8%B1_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8
سلام :
با تشکر از شما آقا مهدی. آموزش رو خوندم و بلافاصله بین قالب خودم و قالب milkyway یه مقایسه انجام دادم.
در قالب من بخش user1 , user2 که مربوط به آخرین اخبار و جدیدترین ها میشه نیست! ولی در قالب milkyway وجود داره.
حالا باید چه کار کنم؟
با تشکر.
از مدیریت ماژولها ، ماژولهای مذکور را وارد تنظیماتشان شوید و موقعیتهایی که در قالبتان موجود است را انتخاب کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مرسی آقا مهدی با راهنمایی های شما مشکلم حل شد.
(نمی دونم طبق قوانین میشه تشکر کرد یا نه! چون فکر کردم بر خلاف قوانین هست توی هیچ کدوم از تاپیک های قبلی تشکر نکردم.)
علاقه مندی ها (Bookmarks)