-
باز هم مشکل Refresh شدن صفحه مدیریت جوملا!!!!
سلام.
• شاید بگید این پست قبلا هم عنوان شده، ولی چون از پست قبلی نتیجه ای حاصل نشده و مقداری هم با مشکل من فرق داره من هم مشکلم رو عنوان کردم.
من به تازگی یک سایت جوملایی با یکی از قالبهای RocketThem درست کردم. ورژن جوملا هم 1.5.15 هست. این سایت رو ابتدا به طور کامل در لوکال درست کردم و بعد در روی سروری که از مامبوسرور خریده بودم آپلود کردم.
این سایت باید در دو زبان یعنی فارسی و انگلیسی درست می شد، در نتیجه من دو ورژن از این سایت رو درست کردم که ورژن انگلیسی رو در یک فولدر به نام “EN” و ورژن فارسی رو در فولدری به نام “FA” آپلود کردم. (این دو فولدر در قسمت www در هاست قرار دارند).
حالا مشکل چیه:
این دو سایت (فارسی و انگلیسی) در لوکالِ کامپیوتر شخصی من به درستی و بدون هیچ مشکلی کار می کنند (در لوکال از Wamp استفاده می کنم). در ضمن روی چند کامپیوتر دیگه هم تست کردم که مشکلی نبود. ولی در هاست اصلی امکان ورود به بخش مدیریت هیچ کدام از این سایتها وجود ندارد!
یعنی وقتی در صفحه ورود به بخش مدیریت نام کاربری و کلمه عبور رو وارد می کنم و بعد دکمه ورود رو میزنم، فقط صفحه دوباره بارگذاری میشه و آماده وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور!!
یعنی وارد بخش مدیریت که نمیشه هیچ، پیغامی هم نمیده! حتی اگر اطلاعات غلط هم وارد کنم باز هم پیغامی نمیده و فثط Refresh میشه!
حالا همین مشکل در بخش “Login” خود سایت هم که از ماژول پیش فرض جوملا استفاده کرم وجود داره. یعنی اون همه کاری انجام نمیده و فقط Refresh میشه!
من قبلا هم سایتی با همین ورژن جوملا درست کرده بودم که باز هم روی یکی از سرورهای مامبو سرور بود و مشکلی برای ورود به بخش مدیریت نداشتم.
پیشاپیش از شما سپاس گذارم،
علی کریمی
** سایز فونت اصلاح شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-09-2010 06:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : باز هم مشکل Refresh شدن صفحه مدیریت جوملا!!!!
سلام
1) قوانین رو یک بار برای همیشه بخونین و احترام بگذارید
2) از اخرین نسخه جوملا مامبولرن استفاده کنید
3) برای دو زبانه کردن میتونید از کامپوننت joomfish استفاده کنید در غیر این صورت از subdomain یا فولدر استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
خدمت جناب Mersad،
سلام.
1- توضیح بدید لطفاً که از کدوم قانون سایت پیروی نکردم؟ من اول تاپیک نوشتم که در موضوع شبیه به این در این سایت (فقط شبیه و در واقع ربطی نداشت) نتیجه ای حاصل نشده.
2- این نسخه ای که استفاده کردم رو برای سایت های دیگه ای هم استفاده کردم و هیچ مشکلی نداره!
3- عرض می کنم که قبلا و همینطور برای همین سایتی که موضوع صحبته، از کامپوننت Joomfish استفاده کردم و کارایی لازم رو نداشت و همه بخش ها رو ترجمه نمی کرد. در نتیجه Uninstall کردم.
4- همون طور که خودتون گفتید، برای دو زبانه کردن من هم از فولدر استفاده کردم.
5- اصلاً مشکل من این چیزهایی که شما گفتید نیست و در واقع تنها مشکل، عدم توانایی ورود به بخش مدیریت و در واقع کار نکردن ماژول Login هست!
6- ممنون.
-
-
[quote author=ali-karimi link=topic=28504.msg143857#msg143857 date=1281535803]
1- توضیح بدید لطفاً که از کدوم قانون سایت پیروی نکردم؟ من اول تاپیک نوشتم که در موضوع شبیه به این در این سایت (فقط شبیه و در واقع ربطی نداشت) نتیجه ای حاصل نشده.
[/quote]
1) قوانین : 4) از بکار بردن بیش از انداره نشانههای نگارشی (مثلا ! - . ، ؟ و ...) و شکلکها، فونتهای بسیار درشت یا استفاده نامناسب از رنگها و هر کار دیگری که باعث بهم خوردن نظم انجمن شود خودداری کنید.
[quote author=ali-karimi link=topic=28504.msg143857#msg143857 date=1281535803]
2- این نسخه ای که استفاده کردم رو برای سایت های دیگه ای هم استفاده کردم و هیچ مشکلی نداره!
[/quote]
2) در باره این مورد که گفتین در جای دیگه استفاده کردین و جواب گرفتین حرف شما درست هست ولی کانفیگ سرور ها با هم فرق میکنه شما ارتقا رو انجام بدی مشکلت حل میشه
* از جوملا مامبولرن استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام.
ممنون از توضیحاتی که دادید.
من جوملا رو از مامبولرن دانلود کردم. ممنون میشم اگه بگید که چطور آپگرید کنم و یا اینکه اگه لینکی از آموزش مربوطه دارید معرفی کنید.
در ضمن، من که سایت رو به صورت آفلاین در لوکال درست کردم، باید در همون لوکال ارتقاء بدم و دوباره آپلود کنم؟ (سرور رو هم از مامبو سرور تهیه کردم)
ممنون.
-
-
برای ارتقا از اموزشی که در امضا من هست میتونید استفاده کنید
نه توی همون هاست میتونید این کار رو بکنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)