-
چه طوری میشه تاریخ رو در JosComment از میلادی ه شمسی تغییر دا
سلام به همگی عزیزان !
مشکلی در رابطه با تاریخ در بخش نظرات سایت وجود دارد .
اولاٌ که تاریخ این بخش کاملاٌ میلادیه و باید شمسی شود .
ثانیاٌ هم اینکه کلاٌ چون تاریخ به صورت میلادیه 6 ساعت از زمان جاریه ایران جلوتره (اگر الان ساعت 12 ظهره نشان میدهد : 6 بعداز ظهر)!
مسئله پیچیده ایه اما قطعاٌ مدیران سایت مثل آب خوردن پاسخ خواهند داد ، پاسخ شما موجب مسروری ماست /، متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-12-2010 10:28 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چه طوری میشه تاریخ رو در JosComment از میلادی ه شمسی تغ
زمانی که بیشتر روی مسئله تأمل گردد ، این گونه استنباط میشود که مدیران این سایت یا زیاد به کاربر اهمیت نمی دهند و یا اینکه مسئله را پیچیده میپندارند ، یا هم اینکه ...
در هر حال باز باید صبر پیشه کرد ، ما که پس از چند ساعت انتظار به چیزی نرسیدیم ، انشالله که نفرات بعدی این مورد را کشف خواهند کرد و سربلندی برای مدیران این سایت خواهند بود .
من سکوت خویش را گم کرده ام ...
موفق باشید
-
-
سلام
بین ساعت "14:58" تا "17:35" چند ساعت اختلافه؟
قوانینم مطالعه کنید!
ضمنا اگر کسی پاسخ سئوال شما رو نمی دهد دلیل برای نخواستن نیست.
من به شخصه نه با اون کامپوننت کار کردم و نه بلدم! پس حرف های دلسرد کننده نزنیم. البته من نه مدیرم ونه... منم مثل شما کاربرم و دارم از این انجمن استفاده می کنم. و برای خودمون می گم که از علم همدیگه استفاده کنیم.
با عرض معذرت
یا حــــــــــق
-
-
پاسخ : چه طوری میشه تاریخ رو در JosComment از میلادی به شمسی ت
[quote author=علیرضا link=topic=28563.msg143938#msg143938 date=1281626085]
سلام
بین ساعت "14:58" تا "17:35" چند ساعت اختلافه؟
قوانینم مطالعه کنید!
ضمنا اگر کسی پاسخ سئوال شما رو نمی دهد دلیل برای نخواستن نیست.
من به شخصه نه با اون کامپوننت کار کردم و نه بلدم! پس حرف های دلسرد کننده نزنیم. البته من نه مدیرم ونه... منم مثل شما کاربرم و دارم از این انجمن استفاده می کنم. و برای خودمون می گم که از علم همدیگه استفاده کنیم.
با عرض معذرت
یا حــــــــــق
[/quote]
عزیز !
واقعاٌ که حرفتون جز حق نیست .
عذر خواهی من رو بپذیرید ، راستشو بخواین من این سایت رو با سایتی که در اون مشغول خدمت هستم اشتباه گرفتم .
اگر اشتباهی از سوی بنده مشاهده شده است از تمام کاربران سایت عذر خواهی میکنم .
بین ساعاتی که فرمودید 2 ساعت و نیم تفاوت وجود دارد . همین ! O0
همتونو دوست دارم ، خدانگه دار .
-
-
سلام
فراموش نکنید انجمن مامبولرن محیطی هست آموزشی و کاملاً غیر انتفاعی و رایگان ! اینجا هیچکسی استخدام نشده تا در یک دقیقه بعد از سوال شما به شما پاسخ مورد نظر را ارسال کند ! اگر شما سایتهای مشابه مامبولرن رو مشاهده کرده باشید شاید یک یا دوروز پس از سوال هم کسی پاسخ سوالی را دریافت نکرده باشد ! پس 2 ساعت زمان زیادی نیست برای اینچنین نتیجه گیری شما و زیر سوال بردن انجمن !!!
در قوانین انجمن موارد مختلفی ذکر شده است که در صورتی که کاربری آنها را رعایت نکند انجمن بهم میریزد ! پس لطفاً یکبار قوانین را مطالعه فرمایید تا مشکلی پیش نیاید !
اما پاسخ سوال و مشکل شما :
[quote author=yashtractor link=topic=28563.msg143917#msg143917 date=1281608883]
اولاٌ که تاریخ این بخش کاملاٌ میلادیه و باید شمسی شود .
[/quote]
باید در سورس کامپوننت از تابع تقویم جلالی استفاده شود تا تاریخ شمسی درج شود !که از وظایف مترجمین و انتشار دهندگان کامپوننت فوق میباشد !
[quote author=yashtractor link=topic=28563.msg143917#msg143917 date=1281608883]
ثانیاٌ هم اینکه کلاٌ چون تاریخ به صورت میلادیه 6 ساعت از زمان جاریه ایران جلوتره (اگر الان ساعت 12 ظهره نشان میدهد : 6 بعداز ظهر)!
[/quote]
این موضوع هم بر میگرده به تنظیمات هاستینگ شما! در تنظیمات کلی جوملا میتوانید این فاصله زمانی را برطرف و اصلاح نمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
دوست عزیز جناب مهدی !
من که یک بار عذر خواهی کردم ، اگر شما راضی نیستید دوباره عذر میخوام .
»در مورد پاسخ هایتان ، اگر میشود بیشتر تویح دهید که در مورد سورس فایل ها ، که چه فایل هایی در چه پوشه ایی باید ویرایش شود ؟
»فرموده اید که ، رسیدگی به مشکلات بنده از وظایف مترجمین و انتشار دهندگان کامپوننت فوق میباشد ، دوست عزیز لطفاٌ درک کنید ، اگر آنها در دسترس بودند که مطمعن باشید ، نیستند اول از همه باهاشان تماس گرفته میشد ، حالا که نیستند به شما زحمت میدهم .
مورد مهم :
»سرعت سایت فوق العاده پایینه علتش هم اینه که آمارگیری که در سایت قرار دادید (پرشین استت ) خیلی دیر لود میشود ، لطفاٌ فکری به حال این مورد کنید .
متشکرم .
-
-
[quote author=yashtractor link=topic=28563.msg144042#msg144042 date=1281713682]
من که یک بار عذر خواهی کردم ، اگر شما راضی نیستید دوباره عذر میخوام .
[/quote]
برای معذرخواهی شما بیان نشد ! جهت اطلاع شما ذکر شد. انشاالله نیاز به عذرخواهی هرگز نباشد. ممنونیم که قوانین انجمن را مطالعه فرمودید.
»در مورد پاسخ هایتان ، اگر میشود بیشتر تویح دهید که در مورد سورس فایل ها ، که چه فایل هایی در چه پوشه ایی باید ویرایش شود ؟
»فرموده اید که ، رسیدگی به مشکلات بنده از وظایف مترجمین و انتشار دهندگان کامپوننت فوق میباشد ، دوست عزیز لطفاٌ درک کنید ، اگر آنها در دسترس بودند که مطمعن باشید ، نیستند اول از همه باهاشان تماس گرفته میشد ، حالا که نیستند به شما زحمت میدهم .
[/quote]
در رابطه با تاریخ جلالی نمیتونم کمکی بکنم چون مربوط به مسائل برنامه نویسی میشه و طبق قوانین از مسئولیتهای ما خارج است.
فقط یک راهنمایی از تابع jdate باید استفاده کنید و میتونید از سایتهایی که تخصصی به برنامه نویسی میپردازند مراجعه کنید تا کمکتون کنند
»سرعت سایت فوق العاده پایینه علتش هم اینه که آمارگیری که در سایت قرار دادید (پرشین استت ) خیلی دیر لود میشود ، لطفاٌ فکری به حال این مورد کنید .
[/quote]
در اینرابطه یک تاپیک در نظرات و پیشنهادات ایجاد کنید و موضوع را بیان کنید. مسئولین مربوطه بررسی خواهند کرد و مشکل را برطرف میکنن انشاالله.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)