-
فعال سازی دسته جمعی کاربران
با سلام.
من یه مشکل بزرگ پیدا کردم که اعصابمو واقعا به هم ریخته. کاربرا تو سایت من اکثرا غیر فعال هستن و نمیدونم چجوری هم این مشکل رو رفع کنم؟! از اونجایی که نزدیک 5000 تا کاربر تو سایت دارم و خیلیاشون غیر فعال شدن نمیتونم دونه دونه همشون رو فعال کنم.
احتیاج به یه query دارم و از اونجایی هم که بلد نیستم خودم بنویسم به مشکل خوردم. اگه لطف کنید یه query که همه کاربرای سایت رو با هم فعال کنه بدید ممنون میشم.
لازم به ذکره من همزمان از VB و جوملا استفاده میکنم. این کاربرایی که به صورت غیر فعال تو جوملا نمایش داده میشن همون کاربرایی هستن که از توی فروم ثبت نام کردن؟
راهی وجود داره که خود به خود بعد از ثبت نام فعال بشن و احتیاج به فعال کردن مجدد توسط مدیر نباشه؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-12-2010 06:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : فعال سازی دسته جمعی کاربران
سلام
تو جوملا این امکان هست که موقع ثبت نام نخواهین ایمیل ثبت نام بفرستین و افراد اتوماتیک ثبت نامشون فعال بشه.
برای این کار به تنظیمات کلی برین و گزینه مربوطه یعنی ارسال ایمیل برای فعال سازی رو غیر فعال کنید.
یا حـــق
-
-
پاسخ : فعال سازی دسته جمعی کاربران
ممنونم از راهنمایی.
ولی مشکل اصلی من اینه که الان چجوری این همه کاربر رو با هم فعال کنم؟! نمیتونم دونه دونه همشون رو فعال کنم.
یه بار یه دستور query واسش پیدا کرده بودم ولی الان کل نت رو زیر و رو کردم و چیزی پیدا نشد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)