-
دو مشکل با قالب ja_rutile فارسی
با عرض ادب خدمت دوستان گرامی
قالب مورد نظر را بر روی جوملا نصب کردم اما مانند دموی آن که در اینجا قابل مشاهده است
کد:
http://www.joomlart.ir/demo/ja/ja_rutile/
وقتی بر روی منوی بالای سایت موس را حرکت میدم زیر منو ها نمایان نمیشوند بلکه وقتی روی آن کلیک میکنم زیر منو ها نمایان میشوند.
مشکل دوم با اینترنت اکسپلورر هست که دقیقا تصویر آینه ای است که فایر فاکس از سایت نشان میده بصورتی که مطالب چپ چین شده و جای عکسها هم وقتی روی راست قرار میدم ، در سمت چپ نمایش داده میشه و .... .
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم
** هایپرلینک اصلاح شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-14-2010 09:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دو مشکل با قالب ja_rutile فارسی
سلام
این یک قالب تجاری است و پشتیبانی از آن بر عهده مامبولرن نیست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
تا جایی که خاطرم هست یکی از عناوین قالبهای رایگان بود ، زمانی که دانلودش کردم!
در هر صورت متشکرم. سعی می کنم خودم حلش کنم.
-
-
[quote author=ali_nateghi link=topic=28617.msg144124#msg144124 date=1281778473]
وقتی بر روی منوی بالای سایت موس را حرکت میدم زیر منو ها نمایان نمیشوند بلکه وقتی روی آن کلیک میکنم زیر منو ها نمایان میشوند.
[/quote]
سلام
شاید این مشکل رو در قالب های دیگه هم داشته باشین، می گم!
در مدیریت ماژول ها، در ماژول منوی مربوطه وارد شوید و در تنظیمات سمت چپ، نمایش زیر منوها رو فعال کنید!
یا حـــــــــق
-
-
جناب علیرضا عزیز ، ممنونم از راهنماییتون . بسیار مفید فایده بود ،اما منظور بنده منوی بالای هستش که بالای سایت قرار داره که وقتی رو لینکها موس را حرکت میدهم زیر منو ها نمایان میشوند . بنده با راهنمایی های شما نتونستم این قسمت رو فعال کنم.
بازم متشکرم
-
-
سلام
برای قالب ها ممکنه با رفتن به مدیریت قالب ها و تنظیم پارامترهای قالب مربوطه، (در این قالب احتمالا Menu Module هست!) قالب تنظیم بشه.
برای نمایش زیر منوها به طور عموم:
افزونه ها » مدیریت ماژول » ماژول منوی مربوطه » پارامترها » نمایش دائمی زیر منوها
یا حـــــــــق
-
-
من در سایت mambolearn.com نتونستم قسمت دانلود قالبها رو برای جوملا 1.5.20 پیدا کنم . اگر امکان داره قالبهای که مورد پشتیبانی تیم پشتیبان این سایت هست رو معرفی کنید .
من بدنبال قالبی همانند آنچه در بالا هست یا این سایت که آدرس میدم در زیر هستم . اگر ممکنه کمکم کنید. همچنین از رنگ زرد یا نارنجی درش بکار رفته باشه خیلی عالی هم میشه. 
کد:
http://www.instructables.com
ضمنا یک سوال آیا این سایت که لینک دادم از جوملا یا مامبو استفاده میکنه؟ آدرس دهی ها و بعضی مواردش به نظرم به شباهت نیست. اشتباه میکنم!؟یا نه!؟
-
-
[quote author=ali_nateghi link=topic=28617.msg144223#msg144223 date=1281854963]
من در سایت mambolearn.com نتونستم قسمت دانلود قالبها رو برای جوملا 1.5.20 پیدا کنم . اگر امکان داره قالبهای که مورد پشتیبانی تیم پشتیبان این سایت هست رو معرفی کنید .
[/quote]
مرکز دانلود ملحقات جوملا در مامبولرن هنوز راه اندازی نشده است که در صورتی که راه اندازی شود اطلاع رسانی خواهد شد.
هر قالبی که تجاری نباشد در انجمن مامبولرن پشتیبانی فنی خواهد شد !
[quote author=ali_nateghi link=topic=28617.msg144223#msg144223 date=1281854963]
ضمنا یک سوال آیا این سایت که لینک دادم از جوملا یا مامبو استفاده میکنه؟ آدرس دهی ها و بعضی مواردش به نظرم به شباهت نیست. اشتباه میکنم!؟یا نه!؟ 
[/quote]
خیر جوملا نیست ! ولی با جوملا میتونید عیناً همین سایت را ایجاد کنید. ولی این سایت جوملا نیست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
جناب آقای مهدی عزیز ممکنه راهنماییم کنی که برای قسمتهای مختلفش از چه افزونه های باید استفاده کنم!؟
مثلا محتوای که بر روی خود جوملا وجود داره فقط یک بخش و مجموعه رو ساپورت می کنه در حالی که اگر بشه مجموعه ها هم دارای زیر مجموعه باشن خیلی بهتر میشه!؟
یا اینکه در قالب اون سایت در صفحه اصلی بخشها در کدوم بصورت مجزا جدیدترین مطالبشون در یک سط قرار دارن در حالی که من نتونستم این کار رو انجام بدم!؟
یک مورد دیگه منو ها هستش در مورد منو ها اگر راهنماییم کنین ممنون میشم.
-
-
طبق قوانین انجمن شما باید در یک تاپیک جدید سوالاتتان را مطرح کنید و هر سوال در تاپیک جداگانه !
پاسخ این تاپیک داده شده است !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)