سلام
كنترل پنل سايت من direct admin هست
مي خوام Mod Rewrite رو فعال كنم
ولي فايل .htaccess وجود نداره كه با استفاده از دستوري كه دادن اين ماژول رو فعال كنم!!!!
اگه كسي اطلاعي داره راهنمايي كنه....!!!
ممنون

سلام
كنترل پنل سايت من direct admin هست
مي خوام Mod Rewrite رو فعال كنم
ولي فايل .htaccess وجود نداره كه با استفاده از دستوري كه دادن اين ماژول رو فعال كنم!!!!
اگه كسي اطلاعي داره راهنمايي كنه....!!!
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فایل رو ایجاد کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اين كاري هست كه هاستينگ گفته انجام بدم:
با اين تفاسير.، كد هايي كه داخل htaccess من بايد باشن به چه شكل ميشه؟!! (خودم اشتباه وارد مي كنم انگار...چون بعدش سايت بالا نمياد!)کد:1. فعال کردن Mod Rewrite با .htaccess خوب سومین کاری که ما میکنیم باید Mod Rewrite با .htaccess فعال کنیم! برای فعال کردن آن کافی دستور زیر را وارد کنید : # a2enmod rewrite Once you run this command, apache will tell you that this rewrite module is enabled. You can find mod_rewrite enabled and show up in your test.php file. I often experienced page not found 404 error with debian/ubuntu versions eventhough your apache runs with mod-rewrite. To fix this, you will need to edit the following file to make some changes. nano /etc/apache2/sites-enabled/000-default متن های زیر را پیدا کنید و AllowOverride را به All تغییر دهید ... <Directory /var/www/> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride All Order allow,deny allow from all # Uncomment this directive is you want to see apache2's # default start page (in /apache2-default) when you go to / #RedirectMatch ^/$ /apache2-default/ </Directory> حال فایل .htaccess خود را آپلود کنید و سپس آپاچی خود را به وسیله دستور زیر رستارت کنید: /etc/init.d/apache2 restart
[hr]
ضمنا فايل .htaccess توي رووت سايت نيست؟!
داخل يكي از پوشه ها بود
ولي كاراكتري تووش نبود؟!
** یکی شدن ارسالها
شما میتوانید این فایل را در روت هاست خود ایجاد کنید !
لطفاً برای حل مشکلات هاست خود با پشتیبانی هاستینگ خود تماس حاصل فرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام من هم از direct admin استفاده میکنم
یک شاخه در هاست /public_html/cgi-bin هست که یک فایل .htaccess از قبل وجود داشت . که کاری به اون نداشتم .
اما من جوملا رو در public_html نصب کردم و وقتی htaccess.txt رو به htaccess. تغییر دادم ارور ایجاد شد. سایت بالانیومد.
پشتیبانی هاستینگ به من گفتند سرور mod _ rewite رو پشتیبانی میکنه اما باید به این شکل تنظیم کنم :
یک فایل .ini بسازم
با دستور، save session را در مسیر tmp/ ست کنم.
من PHP کار نیستم ولی دیگه توضیح ندادند و گفتند باید پی اچ پی کار باشی ...
الان واقعا نمیدونم چه کنم ؟ سرور رو عوض کنم ؟؟؟ و یا از دوستان مدیر و حرفه ای کسی میتونه به من بگه چه کدی رو قرار بدم ؟
من جوابم رو از "انجمن وب هاستینگ" گرفتم:
اونجا سرچ کن پیدا میکنی:
webhostingtalk.ir
سلام
فعال کردن این مورد به صورت فایل htacess. و یا با فایل php.ini و ... بستگی به سرور شما دارد
از سرور خود بپرسید که handler php چیست ؟ apache , cgi یا fast-cgi در این صورت میتوانم به شما راهنمایی دقیق تری بکنم
پیروز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)