-
درخواست یه کامپوننت خاص
با سلام و عرض ادب
آقا من دنبال یه کامپوننت خاص می گردم که از کدنویسیش ، توسعه این نوع افزونه رو یاد بگیرم!
از اونجایی که هیچ منبع فارسی واسه توسعه افزونه ها در دسترس نیست و حقیقتا منم با منابع انگلیسی مشکل دارم،گفتم شاید بتونم با تحلیل کد یه کامپوننت خاص (البته اگه موجود باشه) به هدفم برسم!!!!
دوستان اگه احیانا کامپوننتی می شناسین که اینطوری باشه(شرح می دم...)لطفا معرفی کنین:
یه کامپوننت که افراد خاصی رو تعریف کنه و یه کنترل پنل شخصی در اختیارشون بذاره!
نکته قابل توجه : اعضای مد نظر،تو یه جدول که انحصاری همون کامپوننت هست تعریف بشن ، نه تو جدول یوزرز!!! منظورم اینه که اعضا توسط خود کامپوننت تعریف بشن.
ممنون ، خوش باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-15-2010 11:26 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست یه کامپوننت خاص
با سلام
من فکر CB با این مشخصاتی که اشاره کردین گزینه خوبی باشه ولی اینطوری فکر نکم موفق بشید
موفق باشید
-
-
[quote author=dj_amin link=topic=28648.msg144255#msg144255 date=1281872580]
با سلام
من فکر CB با این مشخصاتی که اشاره کردین گزینه خوبی باشه ولی اینطوری فکر نکم موفق بشید
موفق باشید
[/quote]
سلام ، وقت بخیر.
ببخشید،شما پیشنهاد دیگه ای دارین؟ اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون می شم.
البته اینو بگم اطلاعات من درباره برنامه نویسی کامپوننت های جوملا صفر نیست،یه کامپوننت نیمه تمام دارم که واسه تکمیلش بهترین راهی که به نظرم اومد(با توجه به شرایطی که تو پست اول گفتم) آشنایی با یه سمپل مشابه هست.
خوش باشید.
-
-
با سلام
راستشو بخواین من با php برنامه نویسی نکردم ولی می دونم برنامه نویسی دردسرهای زیادی داره!و به نظر من هیچی هم انداره منابع انگلیسی هم نمینوته به شما کمک کنه.
موفق باشید
-
-
سلام
ممنون از راهنماییتون.
تا اونجایی که بتونم حتما از منابع انگلیسی استفاده می کنم!!!
فعلا می رم سراغ همون CB که شما معرفی کردین،ببینم می تونم به نتیجه ای برسم یا نه؟!!!!
اگه مشکلی پیش اومد همینجا مطرح می کنم...
خوش باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)