کش (cach) یا واکشی چیه؟ به چه کاری میاد و فعال کردن یا نکردن اون در تنظیمات اصلی یا ماژولها و دیگر الحاقات چه تاثیری داره؟. خواهش میکنم پاسخ کاملی به بنده ارایه بدید

کش (cach) یا واکشی چیه؟ به چه کاری میاد و فعال کردن یا نکردن اون در تنظیمات اصلی یا ماژولها و دیگر الحاقات چه تاثیری داره؟. خواهش میکنم پاسخ کاملی به بنده ارایه بدید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
اگه منظورتون cache هست یه تکنولوژی است که به طور خلاصه میشه گفت برای ایجاد سرعت بیشتر میزان مبادلات رو کاهش میده.
. به طور خاص هم در هر جایی یه معنای تکنیکی بخصوص داره
موفق باشید
سلام !
قبلاً مفصل در اینباره بحث شده در انحمن !
لطفاً جستجو فرمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مهدی جان بنده کلمات" کش، cache ،واکشی " رو سرچ کردم اما هیچ مطلبی یافت نشد. اگر لینک مطلبی که فرمودین بذارید ممنون میشم
در علم کامپیوتر یک کپی از اطلاعاتی که به صورت مداوم و مکرر مورد استفاده قرار میگیرند را در محلی به نام کش که میتواند مموری یا یک مسیر مشخص باشد (مانند یک پوشه ی مشخص) قرار میدهند. به عنوان مثال ممکن است برای دسترسی به اطلاعات یک صفحه ی وبسایت ، بخشی از آن اطلاعات مکررا مورد استفاده قرار بگیرند. پس یک بار اطلاعات را پردازش و در مسیر مشخص قرار میدهند تا در موارد بعدی به جای پردازش مجدد از اطلاعات اماده استفاده شود. استفاده از کش علاوه بر کاهش حجم محاسبات هسته ی مرکزی ، موجب دسترسی سریع سامانه یا نرم افزار به اطلاعات مورد نظر و همچنین اینکه (در مثال وبسایت ) کاربر شما خیلی سریعتر صفحه به دستش میرسد.
سلام
با جستجوی دقیق تر میتونستید به مطلب زیر هم برسید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با سلام
همانطور که بیان شد کش جوملا یکی از کاربردهای معنای وسیع کش هست که تو لینکی مه آقای کبیری دادن به خوبی شرح داده شده.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)