-
عدم نمایش منوی بالا در اینترنت اکسپلورر
سلام
قالبی که با آرتیستییر ساختم در فایرفوکس مشکلی نداره ولی در اینترنت اکسپلورر 7 منوی بالا نمایش داده نمیشه البته با اینترنت اکسپلورر6 و 8 تست نکردم چون رو سیستم نصب نیست اگر دوستان تست کنند ممنون میشم.
در این مورد سرچ کردم و کلی موضوعات هم خوندم ولی مشکل اصلی رو متوجه نشدم.قالب دارای فایل سی اس اس مخصوص ie6 و ie7 هست ولی من کدهای منوبالا رو داخلش ندیدم اگر کسی میدونه در مورد کدهایا کلاس ها راهنمایی کنه ممنون میشم
مشکل دیگری هم که داره یک اسلاید شو در تمامی صفحات به غیر از صفحه اصلی در بلوک کناری گذاشتم که اونم در اینترنت اکسپلورر مشکل داره.
در آخر هم اگر مشکل فارسی سازی این قالب زیاد هست ممنون میشم اگر از دوستان زحمت فارسی کردنشو برام بکشه.البته هنگام ساخت قالب تمامی گزینه هایی که آرتیستییر اجازه تغییر تراز متن و محل قرار گیری بلوک ها رو میده انجام دادم.
آدرس سایت :**
هایپرلینک اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-19-2010 01:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عدم نمایش منوی بالا در اینترنت اکسپلورر
دوست عزیز سلام
مطمئنا مشکل شما از جانب css میبشد.
قالب را شما خودتان فارسی کرده اید؟
1 پیشنهاد میکنم
قبل از فارسی سازی ببینید قالب شما همین مشکل را دارد؟
-
-
قالب ترجمه نشده در اینترنت اکسپلورر مشکلات کمتری داره منوی بالا دیده میشه ولی متن های کمه ها متمایل به سمت راست میباشد
[hr]
میخواستم این مشکل رو زودتر حل کنم چون متاسفانه اکثر کاربران از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند اگر ممکن هست از دوستان کسی برام این کار رو انجام بده.
البته در سایت اصلی آرتیستر مطلب آموزشی این کار رو یکی از ایرانی های عزیز قرار داده ولی متاسفانه اونم جواب نداد و احتمال میدم که من جایی اشتباه کردم
** یکی شدن ارسالها
-
-
سلام
مشکل از سمت فارسی سازی شماست ! قالب را باید از float ها فارسی کنید و نه با استفاده خام از direction و align , ... !
قالب رو بدید کسی که شناخت کافی از مرورگرها دارد و به html آشنایی دارد تا برایتان فارسی کند.
پشتیبانی از نرم افزار آرتیستر بر عهده تیم مامبولرن نیست. نرم افزار فوق سایت مشخص و انجمن و پشتیبانی پویای خود را دارد. لطفاً از سایت اصلی نرم افزار استفاده کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
اگر عجله دارین قالب رو بفرستین بدون مشکل براتون فارسیش کنم .
ولی راهکار اصلی اینه که شما نباید به float ها کاری داشته باشین فقط text-align: left; رو بهtext-align: right; تبدیل نمائید.
-
-
[quote author=papazian link=topic=28754.msg144749#msg144749 date=1282280612]
ولی راهکار اصلی اینه که شما نباید به float ها کاری داشته باشین فقط text-align: left; رو بهtext-align: right; تبدیل نمائید.
[/quote]
استغفرالله ! مطمئنید !؟
-
-
اگر از flot باشه که انجام میدم و لی استغفرالله رو متوجه نشدم .در کل من فکر میکنم flot موقعیت یک بلوک را مشخص میکنه یعنی چپ یا راست به هر حال من قالب رو برای شما میفرستم تا نگاهی بکنید
-
-
این لینک دانلود قالب
کد:
http://www.4shared.com/file/YomiFZLY/alavi03.html
با تشکر فراوان
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)