سلام. چطوری می شه اون قسمتی که در مدیریت به نام راهنما هست را حذف کرد؟ممنون

سلام. چطوری می شه اون قسمتی که در مدیریت به نام راهنما هست را حذف کرد؟ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. ممنون. می شه دقیقا بفرمائید فایل مورد نظر رو چطور ویرایش کنم؟ چه قسمتی؟ چه کدی؟ مرسی
سلام
کمی زحمت کشیدن شاید بد نباشه ! همیشه ماهیگیری بهتر هستش تا اینکه ماهی رو برات بگیرن !
یکبار امتحان کن مزش رو متوجه میشی دوست من
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
صد در صد سخن آقا مهدی درسته و با اجازه آقا مهدی:
یا حــــــــقکد:http://wiki.joomfa.org/main/حذف_دکمه_راهنما_از_مدیریت_جوملا
مرسی ولی می خوام اون قسمت که در بالای مدیریت کنار ابزارها هست رو حذف کنم.
آقا مهدی شما کاملا درست می گید و بنده فایل cpanel.php که دوستمون گفتن رو باز کردم و با کدهاش ور رفتم و بعضی جاها را حذف کردم ولی نشد وگرنه دیگه چیزی نمی پرسیدم و همه چیز رو آماده نمی خواستم!
ممنون می شم راهنمایی کنید که اشکال کار کجا هست و دقیقا چه کدی را باید ویراش کنم. خودم هر کاری با اون فایل می کنم نمی شود!مرسی
سلام
اسکرین شاتی از موردی که تمایل به حذف دارید را اینجا قرار بدید تا راهنمایی کنیم
یا علی
سلام.ممنون از پاسختون
بخش help در عکس زیر رو می خواهم کلا از مدیریت حذف کنم! یعنی دیگه کنار tools نباشه
مرسی
سلام
administrator >> modules >>mod_menu
فایل Helper.php
کدی که در زیر کامنت /* Help SubMenu */ section of Helper.php file موجود هست را ادیت کنید
یا علی
سلام
ممنونم
این کد را پیدا کردم ولی هر طوری تغییرش می دهم دیگر مدیریت سایت بالا نمیاید! اشکال کار کجاست؟ چطور ویرایش کنم؟ ممنون
کد:* Help SubMenu */ $menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('Help')), true); $menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('Joomla! Help'), 'index.php?option=com_admin&task=help', 'class:help')); $menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('System Info'), 'index.php?option=com_admin&task=sysinfo', 'class:info')); $menu->getParent(); $menu->renderMenu('menu', ''); }
سلام
آیتم های زیر را حذف کنید
کد:$menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('Help')), true); $menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('Joomla! Help'), 'index.php?option=com_admin&task=help', 'class:help')); $menu->addChild(new JMenuNode(JText::_('System Info'), 'index.php?option=com_admin&task=sysinfo', 'class:info')); $menu->getParent();
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)