سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: نوار منوی واحد

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

نوار منوی واحد

با سلام خدمت شما

از اینکه بدون هیچ چشم داشتی سعی در اطلاع رسانی و کمک به افراد می کنید سپاسگزارم

من یک مشکلی دارم که نمی دونم کجا مطرحش کنم برای همین هم اینجا می نویسم.من 5.5 گیگ هاست با 50 عدد دیتابیس دارم.بنابراین در زمینه حجم و این جور چیز ها محدودیت ندارم.روی سایتم 2 گالری تصویر فلش ، یک وبلاگ وردپرس ، یک سالن چت و یک فروم مای بی بی ایجاد نمودم . ولی یک مشکل بزرگ دارم و اون ارتباط این ها با هم هست.همان طوری که در بالای سایت نوشته اید "جوملا یک سیستم مدیریت محتوا هست "

1- می خواستم ببینم جوملا این امکان رو به من میده تا بتونم بالای تمام این صفحات یک نوار منوی واحد داشته باشم تا کاربران بتوانند راحت بین سرویس ها جابه جا شوند؟
    2-هر چقدر این منو کوچیکتر و باریک تر باشه تا ظاهر وردپرس و مای بی بی رو به هم نزنه بهتره چون روی قالب هاشون خیلی کار کردم.
    3- همچنین یک فایل فلش طراحی کرده ام که دوست دارم هر کی وارد سایت میشه اول هیچ چیزی به جز اون نبینه.به این صورته که تصویر همه قسمت ها رو نشون می ده و با کلیک روی عکس مثلا فروم وارد مای بی بی می شه . آیا جوملا این امکان رو هم داره؟
    4- اگر هم جوملا این کار رو انجام نمی ده آیا سیستمی برای این کار می شناسید؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 4 بار در 2 ارسال

پاسخ : نوار منوی واحد

مشخصه که از گیگفا هاست گرفتید!
    نه!
    جوملا سیستم مدیریت محتوا هست! اما رابط نیست که! که ورد پرس و My bb و اینا رو به هم وصل کنه.
    اما فایل فلش رو میشه بدون cms راه اندازی کنید.
    البته میتونین جوملا نصب کنید و یه منو بسازید و یه گزینه واسه هر کدوم بزارید .
    مثلا: انجمن و که میزنید بره تو صفحه ی مای بی بی و یا گالری و ...........
    اما اینکه داخل خود جوملا این کارو بکنید خیر.
    چون این منو هم لینک خارجی هست.
    باز من در کل توضیح دادم چون واضح نبود حرفات و 2 جور برداشت کردم..

البته اینم بگم که جوملا تمام این امکاناتی رو که گفتین خودش داره!
    چیزی که زیاده گالری عکس واسه جوملاست
    انجمن هم داره.به یه شکل جدید که من دوسش دارم با این که امکاناتش کمتره نصبت به مای بی بی. اما واقعا تو هم دوستش خواهی داشت! اینو میدونم!
    و وبلاگ نویسی تو جوملا راحته.
    واسه نظز دهی به وب لاگت هم کلی کامپوننت نظر دهی هست.

دو پست شما یکی شد

مرسی از پاسختون

راستش من قبلا با جوملا خیلی کم کار کردم.ولی مشکل اساسی که باهاش داشتم فونت تاهما بود که من دوست داشتم با سایز 3 بنویسم ولی چون فاصله خط ها تو جوملا کم بود این نوشته ها تو هم می رفت و هیچ کاری دیگه از دستم بر نمی یومد.اینم آدرس سایت جوملایی من /irancanada.hostkaran.com ببینید چقدر با سلیقه درستش کرده بودم.ولی خب دیگه ایرادش چیزی نبود که بشه ازش گذشت.برای همینم بیخیال جوملا شدم و وردپرس نصب کردم.که البته بعد نصبش فهمیدم نصف امکانات جوملا رو هم نداره.

به هر حال.حالا که شما لطف کردین و من رو راهنمایی کردین بازم لطف کنید و بفرمایید چطوری یک رابط بسازم.من منو دانلود کردم.ولی باید می ذاشتمش توی قالب صفحه.خب مثلا گالری فلش و سالن چت من که قالب ندارند که من ویرایشش کنم.تو جوملا یه قسمت یادمه بود به اسم پوشش دهنده.اگر یک برنامه ای که با یک منو به صورت پوشش دهنده یا رابط عمل کنه به من پیشنهاد بدید ممنونتون می شم.

راستی در حال حاضر هاستم گیگفا ا:دی

* دو پست شما یکی شد

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

فاصله خطوط در جوملا به css قالب شما برمیگرده و میتونید این فواصل رو کم یا زیاد کنید
    منظور شما از رابط دقیقا چیه ؟!

در صورتی که شما کامپوننتی نصب کنید در قسمت main body قالب نمایش داده میشوند

پیشنهاد میکنم جوملا خود را به نسخه مامبولرن ارتقا دهید تا در پشتیبانی و بروزرسانی دچار مشکل نشوید

یا علی

من نمی دونستم نسخه های جوملا با هم فرق می کنن.مال من باگ زیاد داشت.مال مامبولرن رو امتحان می کنم.ممنون از پاسخ گویی تونن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)