-
مشکل دانلود فایل با کامپوننت jotloader
سلام دوستان.
من در سایتم برای بخش دانلود موسیقی از کامپوننت jotloader استفاده کردم.
مشکلی که دارم اینه ( البته این مشکل رو در لوکال نداشتم):
وقتی کاربر روی اسم فایل در صفحه مربوط به دانلود کلیک می کنه صفحه ای جدید و کاملاً خالی باز میشه و در اون صفحه Quick Time Player شروع به پخش آهنگ می کنه...!
من نمی خواهم که اینطوری باشه و می خوام که کاربر بتونه موزیک رو مستقیماً دانلود کنه.
آیا کسی می تونه من رو راهنمایی کنه تا این رو درست کنم؟
این هم لینک صفحه ای که دربارش حرف زدم:
کد:
http://varshanamiri.com/en/index.php?option=com_jotloader&view=categories&cid=0_7ae9b4d5338922c4d5eb5284ec28db12&Itemid=6
با سپاس،
کریمی
** اصلاح هایپرلینک
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-22-2010 12:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل دانلود فایل با کامپوننت jotloader
سلام
این بخاطر این هست که شما در تنظیمات quicktime یا مرورگر اینطور خواستید که فایلهای مدیا رو باز بکنه.
بنده با کلیک روی download شاهد باز شدن نرم افزار download manager بودم. بستگی به تنظیمات مرورگر، مدیاپلیر و دانلود منیجر کاربر داره.
یا علی
-
-
ممنون از راهنماییتون، ولی با همین مرورگر وقتی که سایت رو هنوز آپلود نکرده بودم اگر روی فایل (دز لوکال) کلیک می کردم با quicktime باز نمی شد و پیامی برای دانلود می داد. و همچنین با همین مرورگر در سایتهای دیگه این اتفاق برای من نمی افته.
این که شما می فرمایید با download manager اون رو دانلود کردید، قابلیت download manager هست. این یکی از دلایلی است که معمولا نرم افزارهای دانلود رو بخاطرش نصب می کنن. یعنی دریافت فایل از سایتهایی که این اجازه رو مستقیماً به شما نمیدن.
به نظزم راهنماییتون درست نیست.
باز هم ازتون تشکر می کنم.
-
-
سلام
قبلا عرض کردم
[quote author=کبیری link=topic=28853.msg145190#msg145190 date=1282556578]
بستگی به تنظیمات مرورگر، مدیاپلیر و دانلود منیجر کاربر داره.
[/quote]
بهرحال به لطف فراوانی افزونه ها، شما محدود به این کامپوننت نیستید و میتونید کامپوننتهای دیگه رو هم چک کنید.
یا علی
-
-
ممنون.
امکان معرفی افزونه یا افزونه هایی برای ایجاد بخش دانلود موسیقی براتون وجود داره؟
چون من خیلی گشتم و به نتیجه نرسیدم.
شاید یکی دوتا غیر از این رو پسندیده باشم ( مثل RsFile ) که متاسفانه پول باید پرداخت می شد و امکانش نبود.
سپاس،
کریمی
-
-
سلام
به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/downloads
از افزونه های رایگان phoca, jDownloads, RokDownload و Remository پیشنهاد میشوند و از افزونه های تجاری Docman
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)