-
قضیه این سیستم نشانه گذاری چی؟
آقا من بیکار نمیشینم هی میرم این سایت و اون سایت فضولی یک مدت که گیر دادم به همین سایت مامبولرن!
حالا سوال من اینه ! این سیستم نشانه گذاری رو در سایت دیدم خیلی با حال در سایت یاهو عضو شدم حالا فکر کنم فهمیدین چی می خوام بگم
آقا چطوری میشه همچین سیستمی رو رو سایتم راه بندازم ماژول خاصی هست یا.............
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2006 02:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : قضیه این سیستم نشانه گذاری چی؟
هنوز 1 ساعت نشده تاپیک زدی یونس جان!
اینو آقای فیروزمندان میدونه! بزار پس فردا که اومد ....
-
-
محمد جان تقصیر خودتون اینقدر زود آدم تو این فروم جواب میگیره که 1 ساعت زمان زیادی به نظر می یاد همینه که من عاشق این فروم شدمممممممممممم!!!!!!!!
حق با شماست شرمنده فکر کردم ندیدین پست منو البته محاله ولی گفتم سنگ مفت و گنجشکم مفت!!!!!!!!!
حتما منتظر میمونم
ممنون
-
-
مامبوت sociotag
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
آقا خواهشن یکی کمک کنه من این مامبوت رو نصب کردم حالا که عدم انتشار بهش میدم بازم آیکونها رو میاره سایت رو ریخته بهم من نصب کردم می خواستم آقای فیروزمندان امدن ازشون در رابطه با کم و کیفش سوال کنم الان حتی پاکش هم کردم ولی بازم می یاد لطفا کمک کنید!
-
-
-
-
یک ان اینستال اینستال کردمش فیلا درست شد فیلا منتشرش نکردم تا آقای فیروزمندان بیان توضیح بدن چه خطرناک بود وایییییییی اخی نفسم یهو گرفت!
-
-
رادمهر جان رو سرور نصب کردم ولی مثل سایت شما عکسهای کوچیک رو افقی نمی آورد عمودی می آورد اونم زیر هر مطلب در صفحه اول فکرش بکن صفحه اول 20 متر کش آمده بود باید چیکار کنیم بجای عمودی افقی نشون بده اونم نه زیر هر مطلب در صفحه اول فقط زیر هر مطلب بعد از اینکه طرف میزنه ادامه مطلب مثلا فقط شکلهارو نشون بده؟
-
-
برو تو تنظیمات این مامبوت
تو قسمت پارامترها:
Display In Frontpage View رو بزن no
CSS to Use رو بزن Custom Styles Below
اگر از مامبوی فارسی استفاده میکنی، تو هر دوی این موارد دکمه سمت راست رو انتخاب کن!
درست میشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)