-
مشکل با پلاگین multithumb
سلام من اومدم از پلاگین multithumb استفاده کنم
بعد از فعالسازی وقتی صفحه بالا می یاد عکس ها رو کوچیک نشون می ده ولی وقتی رو عکس کلیک میکنی عکس رو تو یه صفحه دیگه کامل بالا می یاره
و وقتی که بارگزاری صفحه تموم می شه روی عکس که کلیک می کنم یه صفحه سفید به صورت آژاکس بالا می یاره و عکس رو نشون نمی ده
مشکل از کجاست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-30-2010 11:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با پلاگین multithumb
سلام.در تنظیمات پلاگین نوع نمایش را از قسمت Popup method تغییر دهید
-
-

نوشته اصلی توسط
deldar1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.در تنظیمات پلاگین نوع نمایش را از قسمت Popup method تغییر دهید
سلام من وقتی در اون قسمت تغییر میدم. اگر تنظیم رو روی popUp قرار بدم وقتی روی عکس کوچک کلیک می کنی هیچ اتفاقی نمی افته و وقتی روی گزینه های دیگه قرار می دم در یه صفحه جدا عکس رو باز می کنه لطفا راهنمایی کنید. تا حالا 5 تا پلاگین مختلف در این زمینه امتحان کردم همه یه مشکلی دارند.
-
-
پاسخ : مشکل با پلاگین multithumb
دوستان حالا خودم یک مشکل دارم و آن اینکه تنظیمی برای این پلاگین می باشد تا کوچکساز فقط در مورد عکسهای صفحه اصلی عمل کند؟ یعنی در ادامه متن عمل نکند؟ لطفا راهنمایی بفرمائید
-
-
دوستان کسی جوابی نداره؟ راهنمایی بکنید یا اینکه یه پلاگین دیگه که واقعا کار کنه معرفی کنید. ممنون
-
-
من از این پلاگین برای سایت خبری استفاده کردم که البته خوب هم جواب دادم اما تنها برای صفحه اصلی مفیده و به مطالب صفحه اصلی یه سر و شکل خوب میده.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

اینم یه نمونه از تنظیمات که خودم استفاده کردم و در پیاده سازی هیچ مشکلی ندیدم و همه چیز درست بود
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)