-
Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support
The requested URL /joomla/administrator/<br /><b>Warning</b>: preg_replace() [<a href='function.preg-replace'>function.preg-replace</a>]: Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support at offset 0 in <b>/home/polysun/public_html/joomla/libraries/joomla/methods.php</b> on line <b>58</b><br /> was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
سلام من محتویات جوملا را بر روی هاست در www/joomla کپی کردم و نصب هم کردم اما موقع login برای مدیریت با این Error مواجه میشم لطفا کمکم کنین
در Sql هاست هم user تعریف کردم و allprivilage را ست کردم اما نمیتونم login کنم
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-04-2010 03:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support
سلام
جوملا را منتقل کردید از لوکال به هاست یا جداگانه نصب کردید ؟
از جوملای چه تیمی استفاده میکنید ؟ چه نسخه ای ؟
اطلاعات و مشخصات هاست خود را ذکر کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
پاسخ : Compilation failed: this version of PCRE is not compiled with PCRE_UTF8 support
خیر جداگانه نصب کردم
Joomla_Persian_1.5.18-Stable-Full_Package
polysunplast.com/joomla/administrator
user:user
pass
olysun******
** رمز عبور ویرایش شد !
-
-
دوست عزیز منظور از اطلاعات و مشخصات هاست شناسه و رمز عبور مدیریت نبود ! اطلاعات هاست از قبیل ویندوز/لینوکس - دیتابیس و ... .
مشکل شما این هست که فایلهای مدیریت و احتمالاً فایلهای جوملای شما ناقص آپلود شده است. جوملا را طبق آموزشی که در سایت هست نصب کنید. مشکلی نخواهد بود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
مرسی ممکنه لینک راهنمای نصب جوملا بر روی هاست را بگذارید
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
| Domain: polysunplast.com
>| Ip: 188.138.59.20 (n)
>| HasCgi: y
>| UserName: polysun
>| PassWord: *******
>| CpanelMod: x3
>| HomeRoot: /home
>| Quota: 50 Meg
>| NameServer1: ns2.gozargah.org
>| NameServer2: ns1.gozargah.org
>| NameServer3:
>| NameServer4:
>| Contact Email: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
>| Package: default
>| Feature List: default
>| Language: en
>+===================================+
>Account was setup by: root (root)
** رمز عبور حذف شد
-
-
دوست عزیز لطفاً از قرار دادن رمز عبور هاست خود در انجمن خودداری نمایید. لطفاً برای امنیت بیشتر رمز عبور هاست خود را تغییر دهید تا مشکلی در آینده برای جنابعالی پیش نیاید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
من محتویات جوملا را بر روی هاست upload و نصب کردم اما باز همین مشکل را دارم کمکم کنین
-
-
اطلاعات هاست را خصوصی ارسال کنید بررسی میکنم!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)