-
مشکل در انتقال جوملا از پوشه ای به روت اصلی هاست
سلام و ووقت بخیر
برای اینکه موقتا کاربرانم اطلاعات ایتم را نبینند جوملا را در پوشه ای نصب کردم و تغییراتی که می خواستم رو انجام دادم الان که تمام شده و محتویات پوشه رو به روت اصلی هاست منتقل کردم با اینکه در فایل configuration دو مسیر که در آخر این فایل آمده رو اصلاح کردم ولی باز هم ارور زیر را می دهد بفرمایید برای حل این مشکل چه کاری انجام دهم بسیار ممنون :
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/nooronal/public_html/313/configuration.php:1) in /home/nooronal/public_html/313/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nooronal/public_html/313/configuration.php:1) in /home/nooronal/public_html/313/libraries/joomla/session/session.php on line 426
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-05-2010 03:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در انتقال جوملا از پوشه ای به روت اصلی هاست
سلام.
احتمالا شما از notepad برای ویرایش فایل configuration.php استفاده کردید.
اگر اینطور هست، محتویات فایل رو کپی کنید، فایل رو حذف کنید و با استفاده از DreamWeaver محتویاتی که کپی کردید رو داخل فایل وارد و ذخیره کنید.
یا اینکه فایل رو با ++Notepad باز کنید و از منوی Encoding ، گزینه Encode in UTF-8 Without BOM رو انتخاب و فایل رو ذخیره کنید.
یا علی
-
-
پاسخ : مشکل در انتقال جوملا از پوشه ای به روت اصلی هاست
سلام
از راهنمایی شما بسیار ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)