-
مشکل در تنظیمات wamp
سلام
برای نصب جولا به صورت لوکال و با کمک wapm یک مشکلی هست .
برای شروع نصب ، در قسمت "تنظیمات پیشنهاد شده:" ، گزینه های زیر قرمز هست :
Display Errors
Output Buffering
.
برای تغییر این موارد ، باید چه کار کرد ؟
.
( من یک بار نصب رو ادامه دادم ، ولی در صفحه اصلی ساید با نمایش خطاها مواجه شدم و بعضی ماژول ها هم نمایش داده نمیشدند . احتمال دادم مشکل از اینجا باشه )
.
در ضمن از wamp 2 و ویندوز 7 استفاده میکنم.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-09-2010 06:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در تنظیمات wamp
روی علامت wamp کلیک کنید و سیس گزینه php و php.ini را کلیک کنید تا با notepad باز شود از طریق گزینه find عبارت های Display Errors و Output Buffering را بیابید و مقدار آنها را که به صورت =on هست برابر =off قرار دهید اکنون فایل را save کرده خارج شوید روی wamp کلیک کنید و گزینه restart all services را بزنید اگر الان مراحل نصب جوملا را انجام دهید مشاهده می کنید که خطاهای قبلی برطرف شده است
-
-
ممنون دوست عزیز
گزینه Output Buffering در اون فایل پیدا نشد ولی مورد قبلیش بود و درست کردم
.
در مورد خطاهایی که در صفحه اصلی رخ داده بود ، فکر کنم مشکلش رو پیدا کردم . قبل از اینکه این کارهایی که گفتید رو انجام بدم ، ورژن PHP نرم افزار wamp رو از 5.3 به 5.2.11 تبدیل کردم و خطاها دیگه نیومد .
برای انجام این کار ، روی wamp راست کلیک کردم و از قسمت php > version > get more وارد سایت اصلی شدم و اون ورژن رو دانلود و نصب کردم .
-
-
شما از چه ورژنی از جوملا استفاده می کنید آخرین ورژن جوملا فکر می کنم مشکلی با PHP 5.3 نداره
در ضمن اگر Output Buffering را پیدا نکردید جدا جدا یعنی Output یا Buffering را جستجو کنید پیدا می کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)