-
دوستان سلام علیکم . ببخشید من یکم تازه واردم . شمرده شمرده توضیح دهید

من میخام دیتا رو به هاست انتقال بدم تا سایتم نمایش داده بشه ، و اومدم توی ویرایش configuration.php گیر کردم . و مسیر من C:\\xampp\\htdocs\\animation\\logs هست این رو به چه مسیر دیگری باید تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟
و همچنین یوزر و دیبابیس رو چی وارد کنم . یعنی اون چیزی که قبلا توی PhpmyAdmin وارد کردم یا هنگامی که جوملا رو نصب می کردم یا این رو باید با سرورم هماهنگ کنم .
و همچنین نرم افزار Ftp دیگه چی هست و چگونه باید دیتا رو با اف تی پی به سرور و هاست منتقل کنم . یه لینک بزارید در مورد اف تی پی برم بخونم . مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-24-2011 12:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
hzajkani
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان سلام علیکم . ببخشید من یکم تازه واردم . شمرده شمرده توضیح دهید
من میخام دیتا رو به هاست انتقال بدم تا سایتم نمایش داده بشه ، و اومدم توی ویرایش configuration.php گیر کردم . و مسیر من C:\\xampp\\htdocs\\animation\\logs هست این رو به چه مسیر دیگری باید تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟
و همچنین یوزر و دیبابیس رو چی وارد کنم . یعنی اون چیزی که قبلا توی PhpmyAdmin وارد کردم یا هنگامی که جوملا رو نصب می کردم یا این رو باید با سرورم هماهنگ کنم .
و همچنین نرم افزار Ftp دیگه چی هست و چگونه باید دیتا رو با اف تی پی به سرور و هاست منتقل کنم . یه لینک بزارید در مورد اف تی پی برم بخونم . مرسی
سلام
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه بفرمایید.
هر سوال رو در تاپیکهای جدید بپرسید.
از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
نکته بعدی مشخصات هاست رو هم بفرمایید.
در پناه حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)