سلام میخوام جهت منو عوض شه ! یعنی" صفحه اصلی" سمت راست قرار بگیره نه چپ . چی کار کنم! با swmenu کار کردم.
mediafire.com/imageview.php?quickkey=pvta1tc6x3dv63y&thumb=5
** اصلاح لینک

سلام میخوام جهت منو عوض شه ! یعنی" صفحه اصلی" سمت راست قرار بگیره نه چپ . چی کار کنم! با swmenu کار کردم.
mediafire.com/imageview.php?quickkey=pvta1tc6x3dv63y&thumb=5
** اصلاح لینک
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سایت را یکجا آنلاین کنید تا بررسی و پاسخ نهایی را به شما بدهیم !
احتمالاً باید float را تغییر بدید!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=29261.msg146559#msg146559 date=1284099604]
سلام
سایت را یکجا آنلاین کنید تا بررسی و پاسخ نهایی را به شما بدهیم !
احتمالاً باید float را تغییر بدید!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
سلام :
این float که میگید کجاست ؟
در ضمن برای چی لینکی که من می زارم رو به قول خودتون اصلاح میکنید!!!
باتشکر.
عموماً باید در css باشد !
در ضمن ! جزء مسئولیتهای من هست که لینکهای خروجی از انجمن را ویرایش کنم و غیر فعال بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=29261.msg146583#msg146583 date=1284110434]
عموماً باید در css باشد !
در ضمن ! جزء مسئولیتهای من هست که لینکهای خروجی از انجمن را ویرایش کنم و غیر فعال بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
چیزی به اسم float پیدا نکردم ! این هم محتویات فایل css :
کد:.transMenu { position:absolute ; overflow:hidden; top:-1000px; } .transMenu .content { position:absolute ; } .transMenu .items { width: 10px; border: 0px solid #011B15 ; position:relative ; left:0px; top:0px; z-index:2; } .transMenu td { padding: 5px 5px 5px 5px !important; font-size: 12px !important ; font-family: Tahoma, Arial, sans-serif !important ; text-align: justify !important ; font-weight: normal !important ; color: #000F0C !important ; } #subwrap { text-align: right ; } .transMenu .item.hover td { color: #FFFFFF !important ; } .transMenu .item { height: 10px; text-decoration: none ; cursor:pointer; cursor:hand; } .transMenu .background { background-image:none; background-color: #0A65AD !important ; position:absolute ; top:0px; z-index:1; opacity:0.85; filter:alpha(opacity=85) } .transMenu .shadowRight { position:absolute ; z-index:3; top:3px; width:2px; opacity:0.85; filter:alpha(opacity=85) } .transMenu .shadowBottom { position:absolute ; z-index:1; left:3px; height:2px; opacity:0.85; filter:alpha(opacity=85) } .transMenu .item.hover { background-image:none; background-color: #083B89 !important ; } .transMenu .item img { margin-left:10px !important ; } table.menu { top: 0px; left: 0px; position:relative ; margin:0px !important ; border: 0px solid #011B15 ; z-index: 1; } table.menu a{ margin:0px !important ; padding: 5px 5px 5px 5px !important ; display:block !important; position:relative !important ; } div.menu a, div.menu a:visited, div.menu a:link { width:10px; height:10px; font-size: 12px !important ; font-family: Tahoma, Arial, sans-serif !important ; text-align: justify !important ; font-weight: normal !important ; color: #011B15 !important ; text-decoration: none !important ; margin-bottom:0px !important ; display:block !important; white-space:nowrap ; } div.menu td { border-bottom: 1px solid #011B15 ; border-top: 1px solid #011B15 ; border-left: 1px solid #011B15 ; background-image:none; background-color: #0A65AD !important ; } div.menu td.last { border-right: 1px solid #011B15 ; } #trans-active a{ color: #FFFFFF !important ; background-image:none; background-color: #083B89 !important ; } #menu a.hover { background-image:none; color: #FFFFFF !important ; background-color: #083B89 !important ; } #menu span { display:none; }
سلام.
لطفا آدرس سایت رو معرفی کنید.
یا علی
[quote author=سعید link=topic=29261.msg146632#msg146632 date=1284142417]
سلام.
لطفا آدرس سایت رو معرفی کنید.
یا علی
[/quote]
سلام :
سایت رو هنوز فعال نکردم به خاطر همین مشکلات ناجور! ولی اگه بخواهین میتونین از لینکی که در سوال ابتدایی گذاشتم استفاده کنید و منو رو ببینید دوست عزیز.
باتشکر.
تا زمانی که نتونیم سورس خروجی سایت رو مشاهده کنیم نمیتونیم کمک خاصی بکنیم و دقیقاً راهنمایی کنیم ! هر زمانی که سایت رو آنلاین کردید لطفاً اطلاع بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=29261.msg146652#msg146652 date=1284168721]
تا زمانی که نتونیم سورس خروجی سایت رو مشاهده کنیم نمیتونیم کمک خاصی بکنیم و دقیقاً راهنمایی کنیم ! هر زمانی که سایت رو آنلاین کردید لطفاً اطلاع بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
باشه.پس هر وقت سایت رو آماده کردم این تاپیک رو میارم بالا.
باتشکر.
[hr]
سلام دوستان :
سایتم رو آنلاین کردم. noandishab.com (ولی نمی دونم که چه مشکلی پیش اومده که سایتم فقط با این آدرس بالا می یاد. noandishab.com/index.php)
با تشکر.
[hr]
آقاي كبيري لطف كردن. مشكل حل شد و حالا سايت بالا مي ياد. اگه راهنمايي كنين ممنون ميشم.
[hr]
کسی کمک نمیکنه ؟
شما خودتون از چه برنامه منویی استفاده کردین که (horizontal-drop down) باشه؟
[hr]
جواب رو پیدا کردم خلاصه.
باید قسمت "چینش" که یکی از گزینه های تنظیمات مربوط به آیتم منو ها می باشد رو دستکاری کنیم .
** یکی شدن ارسالها
علاقه مندی ها (Bookmarks)