سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: تشکر ویژه خسته نباشید به بچه های خوب مامبولرن

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

تشکر ویژه خسته نباشید به بچه های خوب مامبولرن

سلام

تشکر ویژه و خسته نباشید به بچه های خوب مامبولرن

واقعا از زحمات و تلاش های خستگی نادپزیرتان در جهت ارتقای سطح علمی جوانان سپاسگذاریم.

از دوستان عزیزی که از این امکانات استفاده میکنند ، تقاضا میکنم علاوه بر رفع نیازهایشان ، هرازگاهی با نوشتن چند کلمه ای از

این دوسان قدر دانی کنند .

** سایز فونت اصلاح شد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

پاسخ : تشکر ویژه خسته نباشید به بچه های خوب مامبولرن

سلام.

ممنون از ابراز محبتتون دوست عزیز. تمام تلاش ما در تیم مامبولرن برای ارائه خدمات مناسب و تأمین رضایت کاربران هست.

اما انتظاری که از کاربران داریم، این هست که قوانین این سایت رو رعایت کنند!

تاپیک به بخش مربوطه منتقل شد.

یا علی

با درود
    خوب من یه انتقاد یا بیشتر سوال داشتم ،گفتم در این تاپیک بنویسم که هم تشکر باشه و در صورت امکان پاسخ بگیرم
    چرا وقتی سایز و مدل فونت رو تغییر میدم مدیران محترم ویرایش میکنند؟ پس اون فونت و سایز که گذاشتین مال چیه؟
    و اینکه چرا بلافاصله بعد از ارسال پست و یا تاپیک امکان ویرایش متن ارسال شده توسط خودم رو نداریم؟کاش امکان ویرایش رو لااقل برای ده دقیقه بعد از ارسال میذاشتین !
    با سپاس

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

سلام

ضمن تشکر از شما دوستان گرامی

اون تغییر سایز به دلیل یکپارچه بودن سایت هست و نظمی که باید در انجمن حاکم باشد و موارد فنی دیگری که اگر بخوایم توضیح بدیم زمان زیادی رو باید صرف کنیم !
    در ویرایشگر هم اون موارد موجود هست که اگر نیاز بود کاربر بتونه چند کلمه ای رو یا یک جمله از ارسال خودش رو درشت خط کنه یا ... . نه اینکه آرایش کلی انجمن و اون تاپیک رو بهم بزنه. فراموش نکنید این یک انجمن پشتیبانی است نه یک انجمن برای سرگرمی یا دوست یابی و یا ... .

در رابطه با ویرایش پست هم قبلاً بارها بحث شده که تجربه چندین ساله مامبولرن باعث شده امکان ویرایش رو از کاربران عادی سلب کند. در صورت توضیحات بیشتر در این رابطه میتونید با آقای فیروزمندان خصوصی در ارتباط باشید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

[quote author=مهدی. link=topic=29264.msg148392#msg148392 date=1286016353]
    سلام

ضمن تشکر از شما دوستان گرامی

اون تغییر سایز به دلیل یکپارچه بودن سایت هست و نظمی که باید در انجمن حاکم باشد و موارد فنی دیگری که اگر بخوایم توضیح بدیم زمان زیادی رو باید صرف کنیم !
    در ویرایشگر هم اون موارد موجود هست که اگر نیاز بود کاربر بتونه چند کلمه ای رو یا یک جمله از ارسال خودش رو درشت خط کنه یا ... . نه اینکه آرایش کلی انجمن و اون تاپیک رو بهم بزنه. فراموش نکنید این یک انجمن پشتیبانی است نه یک انجمن برای سرگرمی یا دوست یابی و یا ... .

در رابطه با ویرایش پست هم قبلاً بارها بحث شده که تجربه چندین ساله مامبولرن باعث شده امکان ویرایش رو از کاربران عادی سلب کند. در صورت توضیحات بیشتر در این رابطه میتونید با آقای فیروزمندان خصوصی در ارتباط باشید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
    [/quote]
    با درود مجدد
    دوست عزیز انجمن تفریحی فراوونه و من یا ماها که عضو اینجا میشیم تنها علتش استفاده از مطالب مفید این انجمن هستش و فکر هم نمیکنم یه سایز یا رنگ فونت تاثیری در اصل قضیه داشته باشه
    من تا یک ماه پیش اصلا نمیدونستم چیزی به نام جوملا وجود داره ولی الان اینجام چون مجبور شدم برای یادگیریش کمی بگردم و اونو یاد بگیرم (در حد نیاز خودم)
    با سپاس

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

[quote author=S e r g h a t link=topic=29264.msg148396#msg148396 date=1286018516]
    با درود مجدد
    دوست عزیز انجمن تفریحی فراوونه و من یا ماها که عضو اینجا میشیم تنها علتش استفاده از مطالب مفید این انجمن هستش و فکر هم نمیکنم یه سایز یا رنگ فونت تاثیری در اصل قضیه داشته باشه
    من تا یک ماه پیش اصلا نمیدونستم چیزی به نام جوملا وجود داره ولی الان اینجام چون مجبور شدم برای یادگیریش کمی بگردم و اونو یاد بگیرم (در حد نیاز خودم)
    با سپاس
    [/quote]
    همانطور که فرمودید تفاوتی نمیکنه که در این انجمن از چه سایز فونت یا رنگی استفاده بشه. پس بهتره که همه با هم یکسان باشند تا نظم انجمن بهم نریزه.

در رابطه با مورد دوم هم هدف اصلی ما پیشرفت دانش پارسی زبانان هست و خوشحالیم که خدمتگذار هموطنان و هم زبانهای خود هستیم. امیدواریم کاربرانی که روزی با استفاده از دانش دیگران به دانش خود اضافه کرده اند روزی به یاد داشته باشند افرادی هم هستند که باید از دانش آنها استفاده کنند و حس همکاری و کمک به هم نوع رو فراموش نکنند تا این راه همیشه ادامه داشته باشد.

موفق و موید باشید

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)