سلام
كامپوننتي را براي ارسال مقاله و خبر توسط كاربران سايت مي خواستم تا پس از تأييد خودم منتشر بشه و اين كامپوننت براي مامبو وجود داره ولي براي جوملا پيدا نكردم لطفاً كامپوننتي مناسب را به همراه لينك دانلود آن قرار بدهيد.

سلام
كامپوننتي را براي ارسال مقاله و خبر توسط كاربران سايت مي خواستم تا پس از تأييد خودم منتشر بشه و اين كامپوننت براي مامبو وجود داره ولي براي جوملا پيدا نكردم لطفاً كامپوننتي مناسب را به همراه لينك دانلود آن قرار بدهيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ایم مورد نیای به نصب کامپوننت جدید نداره
توی جوملا به صورت دیفالت هست
شخص عضو شده رو در مدیریت کاربران از کاربر به ناشر ارتقا دهید
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزيز اين امكان وجود داره ولي فقط براي كاربران نويسنده به بالا و فوراًدرج مي شه و نيازي به تاييد در اون قرار داده نشده
هر چند كه در بعضي جاها اين كامپوننت رو معرفي كردن com_ja_submit
سلام
1 آیتم منو از نوع submit article بسازید و سطح دسترسی رو registred کنید.
اینطوری کاربران قادر به پست مطلب هستند اما مطالب برای انتشار نخست باید توسط مدیر تایید شوند.
دوست عزيز در حال حاضر ايني رو كه شما مي فرماييد انجام شده و مشكل در همينه و لازم به ذكره كه در توضيحات اين آيتم منو نوشته:
اجازه ارسال مطلب توسط کاربران. توجه: این بخش تنها برای کاربران با درجه نویسنده و بالاتر قابل استفاده است!
من تعجب مي كنم كه چطور براي مامبو همچنين چيزي وجود داره ولي براي جوملا نيستش و يا فراسيش نيست!!!!!
من هم به چنین چیزی احتیاج دارم، کسی میتونه کمک کنه؟
سلام
کامپوننت زیر را ببینید :
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)