سلام دوستان
وقتی که سایت رو غیر فعال می کنیم از قسمت تنظیمات کلی . میخوام شکل اون صفحه ای که در home page است را تغییرات دهم و فایل فلش بگذارم.
لطفا فایل مربوط را معرفی کنید و اگر مورد خاصی برای فلش هست لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوستان
وقتی که سایت رو غیر فعال می کنیم از قسمت تنظیمات کلی . میخوام شکل اون صفحه ای که در home page است را تغییرات دهم و فایل فلش بگذارم.
لطفا فایل مربوط را معرفی کنید و اگر مورد خاصی برای فلش هست لطفا راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فایل offline.php رو ویرایش کنید
آقا محمد ممنون از شما
من می خوام کلا اون صفحه رو خودم با فلش بگذارم . میتونم فایلم رو درست کنم بعد به جای offline بگذارم؟
نه نمیتونی!
چون باید تو کل مامبو تغییرات بدی!
شما هر تغییراتی میخوای توی اون فایل بده
میتونی نوشته رو مثلا حذف و به جای عکس کد فلش به کار ببری
آقا محمد
هر کاری می کنم نمیشه .
کدهای فلش رو دارم ولی هر جایی می گذارم کار نمی کنم میشه خطوط مربوط رو بگین.
کد ها همین ها هستند
<object classid="clsid27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="468" height="60">
<param name="movie" value="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<param name="quality" value="high">
<embed src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60"></embed>
</object>
آدرس هاش رو می دونم که باید عوض کنم.
ممنون می شم راهنمایی کنید
كد شما اشتباست !
به اين دو لينك توجه كنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بايد هر 2 آدرس يكي باشند
يا علي
لطفا بگین جای کدام خطوط بگذارم من php بلد نیستم ???
سلامکد:<?php /** * @package Mambo Open Source * @copyright (C) 2005 - 2006 Mambo Foundation Inc. * @license [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL * * Mambo was originally developed by Miro ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) in 2000. Miro assigned the copyright in Mambo to The Mambo Foundation in 2005 to ensure * that Mambo remained free Open Source software owned and managed by the community. * Mambo is Free Software */ /** ensure this file is being included by a parent file */ defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Direct Access to this location is not allowed.' ); // needed to seperate the ISO number from the language file constant _ISO $iso = split( '=', _ISO ); // xml prolog echo '<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>'; ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <head> <title><?php echo mamboCore::get('mosConfig_sitename'); ?> - <?php echo T_('Offline') ?></title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; <?php echo _ISO; ?>" /> <style type="text/css"> <!-- .style1 {font-family: tahoma; direction:rtl} --> </style> </head> <body> <p class="style1">&nbsp;</p> <table width="550" align="center" style="background-color: #ffffff; border: 1px solid"> <tr> <td width="60%" height="50" align="center" class="style1"> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="468" height="60"> <param name="movie" value="<?php echo mamboCore::get('mosConfig_live_site'); ?>/images/mambolearn.swf" /> <param name="quality" value="high" /> <embed src="<?php echo mamboCore::get('mosConfig_live_site'); ?>/images/mambolearn.swf" quality="high" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60"></embed> </object></td> </tr> <tr> <td align="center" class="style1"> <h1> <?php echo mamboCore::get('mosConfig_sitename'); ?> </h1> </td> </tr> <?php if ( mamboCore::get('mosConfig_offline') == 1 ) { ?> <tr> <td width="39%" align="center" class="style1"> <h2> <?php echo mamboCore::get('mosConfig_offline_message'); ?> </h2> </td> </tr> <?php } else if (@$mosSystemError) { ?> <tr> <td width="39%" align="center" class="style1"> <h2> <?php echo mamboCore::get('mosConfig_error_message'); ?> </h2> <?php echo $mosSystemError; ?> </td> </tr> <?php } else { ?> <tr> <td width="39%" align="center" class="style1"> <h2> <?php echo T_('For your security please completely remove the installation directory including all files and sub-folders - then refresh this page'); ?> </h2> </td> </tr> <?php } ?> </table> </body> </html>
اين يه نمونه
يك فايل با نام mambolearn.swf در شاخه images كپي كنيد .
سايز تصوير هم ميتونيد تغيير بديد
يا علي
ok
ممنون حل شد.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)