وقتي htaccess.txt.45x رو تبديل به htaccess. مي كنيم تو هاست و از تو مديريت تنظيمات لازم رو انجام مي ديم ديگه صفحه اي رو نشون نميده ؟![]()

وقتي htaccess.txt.45x رو تبديل به htaccess. مي كنيم تو هاست و از تو مديريت تنظيمات لازم رو انجام مي ديم ديگه صفحه اي رو نشون نميده ؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما باید htaccess.txt به htaccess. تبدیل کنید ! نه htaccess.txt.45x رو !
آخه ابتبن جان htaccess.txt رو نداره
یکبار دیگه بسته 4.6 رو دانلود کنید و از توش بردارید
یاعلی
والا الان اين دفعه چهارم هست كه من از اين لينك [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مامبو جديد رو دانلود مي كنم اما اون فايل رو نداره
این دوستمون راست میگه. تو بسته 4.6.5 فایل htaccess وجود نداره.
دوست عزیز نیازی نیست که هیچ فایلی رو تغییر بدید.
در واقع فایل htaccess.txt که در پوشه مامبو 4.6.5 وجود داره همون htaccess. است.
شما می توانید تغییرات رو در داخل این فایل انجام بدید(در صورت لزوم و برای امنیت و ...)
موفق باشی
[quote author=jbasoft link=topic=14638.msg78136#msg78136 date=1215647058]
دوست عزیز نیازی نیست که هیچ فایلی رو تغییر بدید.
در واقع فایل htaccess.txt که در پوشه مامبو 4.6.5 وجود داره همون htaccess. است.
شما می توانید تغییرات رو در داخل این فایل انجام بدید(در صورت لزوم و برای امنیت و ...)
موفق باشی
[/quote]
دوست من، اصلا این فایل htaccess.txt تو بسته 4.6.5 وجود نداره. من خودم هم مجبور شدم این فایل رو از 4.6.2 کپی کنم.
jbasoft جان مشخصه شما اصلا يا مامبو جديد رو دانلود نكردين يا اگه دانلود كردين اصلا به اين موضوع توجه نكردين بحث ما اينه كه اصلا اين فايل تو 4.6.5 وجود نداره
سلام
فایل htaccess.txt داخل مامبو 4.6.5 وجود نداره
می تونید از این کد استفاده کنید و فایل بسازید
کد:## # @package Mambo # @author Mambo Foundation Inc see README.php # @copyright Mambo Foundation Inc. # See COPYRIGHT.php for copyright notices and details. # @license [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL, see LICENSE.php # Mambo is free software; you can redistribute it and/or # modify it under the terms of the GNU General Public License # as published by the Free Software Foundation; version 2 of the License. ## # # mod_rewrite in use # RewriteEngine On # Uncomment following line if your webserver's URL # is not directly related to physical file paths. # Update YourMamboDirectory (just / for root) # RewriteBase /YourMamboDirectory # # Rules # RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^content/(.*) index3.php RewriteRule ^component/(.*) index3.php RewriteRule ^mos/(.*) index3.php
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)