-
مشکل در مرحله ی نصب قسمت پایانی جوملا
با سلام
من تمام مراحل نصب جوملا را طی می کنم به مرحله ی پایان که میرسم که گفته پوشه ی installation را حذف کنید میرم اون پوشه را حذف می کنم دیگه سایت بالا نمی آید بلکه صفحه ی سفیدی می آید .
ضمناً از مراحله پایان یک عکس هم به پیوست میزارم .
لطفا راهنمایی کنیم که دیگه کلافه شدم .
ممنون از لطفتون
** عنوان تاپیک اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2010 03:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در مرحله ی نصب قسمت پایانی جوملا
سلام.
به انجمن مامبولرن خوش آمدید. لطفا برای استفاده بهتر از سایت، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
Display Errors رو فعال کنید و ببینید چه خطایی میده.
برای فعال کردن Display Errors کد زیر رو در داخل فایل htaccess. در پوشه نصب جوملا قرار بدید.
کد:
php_flag display_errors on
درصورتی که با اینکار خطایی مشاهده نکردید، از مدیر سرور تقاضا کنید که Display Errors رو براتون فعال کنید.
یا علی
-
-
ترو خدا یکی به من کمک کنه تو مرحله پایانی نصب جوملا(روی web host) هر کاری می کنم هر چی permission رو هم full control می دم باز این پیغامو به من می ده دیگه کلافه شدم البته تو نصب مامبو مشکلی ندارم
کد:
C:\Inetpub\vhosts\kouroshland.com\httpdocs\libraries\joomla\utilities\compat\php50x.php on line 70
----------------------------
ترو خدا یکی به من کمک کنه تو مرحله پایانی نصب جوملا(روی web host) هر کاری می کنم هر چی permission رو هم full control می دم باز این پیغامو به من می ده دیگه کلافه شدم البته تو نصب مامبو مشکلی ندارم
کد:
C:\Inetpub\vhosts\kouroshland.com\httpdocs\libraries\joomla\utilities\compat\php50x.php on line 70
**
2 پست شما یکی شد.
واژه های انگلیسی حذف شد.
کد ها در تگ قرار گرفت.
-
-
سلام
[quote author=سعید link=topic=29430.msg147289#msg147289 date=1284875402]
به انجمن مامبولرن خوش آمدید. لطفا برای استفاده بهتر از سایت، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
[/quote]
**
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
بار ها گفته شده برای نصب جوملا از لینوکس استفاده شود.
به شما هم پیشنهاد میکنم که از هاست لینوکس استفاده کنید.
چون سازگار با جوملا میباشد.
یا علی
-
-
[quote author=سعید link=topic=29430.msg147289#msg147289 date=1284875402]
سلام.
Display Errors رو فعال کنید و ببینید چه خطایی میده.
برای فعال کردن Display Errors کد زیر رو در داخل فایل htaccess. در پوشه نصب جوملا قرار بدید.
کد:
php_flag display_errors on
درصورتی که با اینکار خطایی مشاهده نکردید، از مدیر سرور تقاضا کنید که Display Errors رو براتون فعال کنید.
یا علی
[/quote]
با سلام خدمت شما دوست عزیز
گزینه htaccess. من پیدا نکردم در کدام قسمت قرار دارد ؟
-
-
سلام.
htaccess. گزینه نیست. بررسی کنید در پوشه نصب جوملا اگر چنین فایلی هست، اون رو ویرایش و کد رو اضافه کنید.
در غیراینصورت یک فایل دقیقا با همین نام بسازید و کد رو در اون قرار داده و ذخیره کنید.
یا علی
-
-
[quote author=سعید link=topic=29430.msg149241#msg149241 date=1287073565]
سلام.
htaccess. گزینه نیست. بررسی کنید در پوشه نصب جوملا اگر چنین فایلی هست، اون رو ویرایش و کد رو اضافه کنید.
در غیراینصورت یک فایل دقیقا با همین نام بسازید و کد رو در اون قرار داده و ذخیره کنید.
یا علی
[/quote]
دوست عزیز عملیات را انجام دادم ولی در بالای صفحه پیغام
Warning: file_put_contents(C:\inetpub\vhosts\betonos.com\ht tpdocs\configuration.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in C:\inetpub\vhosts\betonos.com\httpdocs\installatio n\installer\models\model.php on line 850
لطفا راهنماییم کنید ؟
-
-
سلام.
[quote author=mrkheyrandish link=topic=29430.msg147264#msg147264 date=1284823354]
من تمام مراحل نصب جوملا را طی می کنم به مرحله ی پایان که میرسم که گفته پوشه ی installation را حذف کنید میرم اون پوشه را حذف می کنم دیگه سایت بالا نمی آید بلکه صفحه ی سفیدی می آید .
[/quote]
شما الآن تمام مراحل نصب جوملا رو انجام دادید؟
-
-
[quote author=سعید link=topic=29430.msg149249#msg149249 date=1287082391]
سلام.
[quote author=mrkheyrandish link=topic=29430.msg147264#msg147264 date=1284823354]
[/quote]
شما الآن تمام مراحل نصب جوملا رو انجام دادید؟
[/quote]
بله دوست عزیز تمام مراحل رو به درستی انجام دادم به صفحه آخر که میرسه پیغام بالا رو میده ؟
-
-
سلام.
در اینصورت قبل از نصب جوملا یک فایل با نام configuration.php در مسیر نصب جوملا بسازید. [اگر هم از قبل وجود داشت] دسترسی این فایل رو قابل نوشتن کنید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)