آیا برنامه ای هست که صفحه دلخواه را بصورت آفلاین طراحی و بعد داخل( مطلب جدید) جوملا قرار داد؟

آیا برنامه ای هست که صفحه دلخواه را بصورت آفلاین طراحی و بعد داخل( مطلب جدید) جوملا قرار داد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.
به انجمن مامبولرن خوش آمدید.
بله. با توجه به اینکه ویرایشگر جوملا سورس html رو قبول می کنه، می تونید مطلبتون رو در نرم افزاری مثل DreamWeaver آماده کنید، سپس کدش رو در سایت قرار بدید.
همچنین می تونید جوملا رو در لوکال هاست نصب کنید و از ویرایشگر خود جوملا برای اینکار استفاده کنید که سازگاری بهتری هم داره.
و اگر مطالب سایت شما زیاد هست، می تونید جوملا رو در لوکال هاست نصب کنید، بخش ها، منوها، مطالب و ... رو آماده کنید و سپس دیتابیس رو یکجا روی سایت ببرید.
یا علی
خیلی ممنون از راهنمایی شما.
یه سئوال دیگه داشتم،
من پیشنهاد شما را انجام دادم با با برنامه دریم ویر کار کردم، فقط یه مشکلی دارم و اون هم نمایش عکسها هستش؟(کد را کپی پیست میکنم عکسها نمایش داده نمی شود)
به نظره شما اگه از لوکال هاست استفاده کنم بهتره؟( لطفا آموزش هم بهم یاد بدین)
خیلی ممنون از راهنمایی و ارزشی که برای من قائل هستید.
ممنون
سلام
براي دريم ويور بايد ابتدا عكس ها رو آپلود كنيد و ليكش به دريم ويور بديد.
براي اينكه به مشكل آپلود عكس برنخوريد مي تونيد طبق گفته سعيد عزيز مطالب اوليه خودتون رو ايجاد كنيد و در آخر همه رو به هاست انتقال بديد.
اين هم آموزش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)