با سلام
میخواستم بدونم که آیا قسمت RSS مامبو به نوع سرور مربوط میشه یا نه ؟ چون من از سرور رایگان استفاده میکنم و وقتی آدرس RSS رو توی google reader وارد میکنم میگه که هیچ feed ای وجود نداره

با سلام
میخواستم بدونم که آیا قسمت RSS مامبو به نوع سرور مربوط میشه یا نه ؟ چون من از سرور رایگان استفاده میکنم و وقتی آدرس RSS رو توی google reader وارد میکنم میگه که هیچ feed ای وجود نداره
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما آدرس رو که در مرورگر تایپ میکنید چیزی مشاهده میکنید؟ ..
بله همین صفحه ای که برای RSS سایت ها میاد رو نشون میده که شبیه فایل های xml هم هست. اینم آدرس یه نمونش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا خیلی ممنون از توجهتون
این بار که آدرس رو Add کردم مشکلی پیش نیومد ولی یه سوال دیگه :
می خواستم بدونم که فرق هر کدوم از این چند تا خروجی که وجود داره با هم چیه؟
هر کدوم یک استاندارد هستند!
بعضی خبر خوانها بعضی ورژن ها رو ساپوت نمیکنند و به همین دلیل ..
دوستان سلام
مشکل من هم باrss و atom هستش اما با این دوستمون فرق می کنه.
1. بنده پست هام رو مستقیما در صفحه اول منتشر نمی کنم بلکه اونها رو در یک ماژول و اون ماژول رو در صفحه اول منتشر میکنم. برای همین هم در نشخه atom سایتم ؛ لینک یا مشخصات اون پست ها نمیاد. اگه میشه برای حل این مشکل راهنمایی بفرمائید (البته به غیر از منتشر کردن پست ها در صفحه اول! ???).
2. با کلیک بر روی rss ، با ارور فایل پرمیشن رو به رو میشم. البته قبل از ست کردن پرمیشن ها هم با ارور ناتوانی در ساخت آر اس اس رو به رو میشدم. اگه ممکنه بفرمائید برای برطرف کردن محدودیت پرمیشن ، سطح دسترسی چه فایلی رو چه مقدار قرار بدم و بعد از اون اینکه این مشکل رو هم (ناتوانی ساخت آر اس اس) کمک بفرمائید حل کنم :-*
متشکر O0
سلام
دوست عزیز لطفا قوانین را مطالعه و رعایت نمایید
این پست دقیقا مربوط به 3 سال پیش هست13) حتی الامکان از ارسال در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)