سلام
پلاگین امتیازدهی آجاکسی ستاره ای نیاز دارم
البته یکی دارم ولی مشکلش این هست که اولا خیلی ستاره هاش بزرگ اند ثانیا چون بگراندم سیاه هست دور عکساش با سفیدی نشون میده خلاصه که شما هرچی میشناسید لطفا معرفی بکنید تا بلکه یکیش جور بشه
ممنون

سلام
پلاگین امتیازدهی آجاکسی ستاره ای نیاز دارم
البته یکی دارم ولی مشکلش این هست که اولا خیلی ستاره هاش بزرگ اند ثانیا چون بگراندم سیاه هست دور عکساش با سفیدی نشون میده خلاصه که شما هرچی میشناسید لطفا معرفی بکنید تا بلکه یکیش جور بشه
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
خوب یه ستاره های کوچک با بکگراند سیاه جایگزین ستاره هاش کنید !!!!!!!!!!!!!!111
یک مورد در آدرس زیر هست که من در سایت خودم از آن استفاده کردم
کد:http://persianit.ir/ratings-reviews.html
سلام
شما می توانید ستاره ها را به صورتی که نیاز دارید و تغییر دهید.
تصاویر ستاره ها در پوشه پلاگین موجوده
موفق باشید
بله میدونم و از شما متشکر هستم
اما عملا کار سختی هست چون باید بین ستاره ها یک فاصله خاصی ظتهرا برقرار باشه و مرکز شکل هرستاره ی جدید وی قبلی بیفته و ...
برای همین لطفا اگ کسی نمونه دیگه ای سراغ داره بگه لطفا تاشاید بتونم از ستاره های اون روی پلاگین فعلی استفاده کنم. ممنون
درمورد کارکرد پلاگین هم یک سوال داشتم که الان ستاره هارو توی صفحه اصلی نشون میده چطور میتونم توی مطلب ها هم نشونش بده؟
[hr]
[quote author=yazdizadeh link=topic=29486.msg147503#msg147503 date=1285057914]
درمورد کارکرد پلاگین هم یک سوال داشتم که الان ستاره هارو توی صفحه اصلی نشون میده چطور میتونم توی مطلب ها هم نشونش بده؟
[/quote]
لطفا عنایت بفرمایید
** دو پست یکی شد.
سلام.
در تاپیک مشخص نکردید از چه پلاگینی استفاده می کنید.
لطفا آدرس صفحه ای که لینک دانلود پلاگین در اون صفحه قرار داره رو معرفی بفرمایید تا بررسی کنیم.
یا علی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همین پلاگینی که دوستان معرفی کردند
من الان سوال اصلیم این هست چطور میشه ولاگین توی صفحه اصلی نباشه و در مطالب باشهکد:www.supercar.ir
البته صفحه اصلی رو از طریق مدیریت منوها بلدم
سپاس از شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)