-
سوال در مورد acymailing (ارسال ایمیل انبوه)
سلام دوستان
من کامپوننت acymailing را با موفقیت نصب و دانلود کرده ام.
اما وقتی می خواهم ایمیل انبوه ارسال کنم ، از نوع پیکربندی تنظیمات میل ایراد می گیره.حالا می تونید بهم کمک کنید؟
اگر امکانش هست در مورد localhost این تنظیمات را نیز بیان کنید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-24-2010 05:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال در مورد acymailing (ارسال ایمیل انبوه)
سلام
فکر نکنم اینجور کامپوننت ها روی لوکال کار کنه.
شما روی هاست امتحان کنید ببینید همین مشکل رو دارید؟
-
-
دوست عزیز
مشکل من در این رابطه حل شد.
حالا زمانی که ایمیل را ارسال می کنم به قسمت spam می رود.چگونه از این اقدام جلوگیری کنم؟
-
-
سلام
[quote author=mohammadkiani link=topic=29557.msg148160#msg148160 date=1285770919]
حالا زمانی که ایمیل را ارسال می کنم به قسمت spam می رود.چگونه از این اقدام جلوگیری کنم؟
[/quote]
این موضوع بستگی به میل سرور شما، حجم ایمیل ارسالی و همچل ایمیل استفاده میکنید بستگی داره.
می تونید از میل سرور معتبری استفاده کنید و ضمنا تعداد ایمیل ارسالی از سرور در یک بازه زمانی خاص هم نباید خیلی زیاد باشه.
یا علی
-
-
دوست عزیز ممنون از توجه شما
اصلا فلسفه ی اینکه ایمیل ها به spam می روند چیست؟آیا فقط همین مورد هایی که شما فرمودید هست؟
و دوم اینکه چگونه می توانم از یک mail server دیگر استفاده کنم؟
با تشکر
-
-
سلام.
فلسفه اینکه ایمیل ها به پوشه اسپم میرن اینه که سرویس دهنده های پست الکترونیک دوست دارند سرویس مناسب و کاربر پسندی در اختیار کاربرانشون قرار بدن و دریافت ایمیل های ناخواسته مخالف این موضوع هست. از طرفی هم دریافت ایمیل اجتناب ناپذیر هست. بنابراین ممکنه ایمیل هایی بصورت ناخواسته دریافت بشن. راهکارهایی برای تشخیص نسبی این که یک ایمیل ، نا خواسته هست وجود داره، اما ممکنه همیشه تشخیص اینکه این ایمیل اسپم هست یا خیر درست نباشه، و درصورت حذف، ممکنه ایمیلی باشه که برای کاربر مهم باشه. بنابراین اینطور ایمیل ها به پوشه spam میرن تا مزاحمتی برای کاربر ایجاد نکنند، و از طرفی کاربر هم بتونه در مواقع موردنیاز اونها رو بررسی کنه تا اگر بطور اشتباه ناخواسته تشخیص داده شده، چیزی رو از دست نده 
موارد زیادی هست که موجب میشه ایمیل ها به عنوان اسپم شناخته بشه. یکی از این دلایل ارسال ایمیل های انبوه و خروج تعداد زیادی ایمیل در یک بازه زمانی هست.
می تونید از سرویس های Mamboserver.biz استفاده کنید. بعد از دریافت مشخصات میل سرور، از میل سرور جدید برای ارسال ایمیل استفاده کنید.
یا علی
-
-
ممنون
من هم هاست را از همین سایت یعنی mamboserver.biz خریداری کردم.البته فقط پلان 0 و یک دومین.
حالا برای ارسال ایمیل انبوه با سرویس دیگری خریداری کنم؟اگر براتون ممکن هست لینک صفحه را ارسال کنید.
با تشکر
-
-
سلام.
[quote author=mohammadkiani link=topic=29557.msg148237#msg148237 date=1285837236]
من هم هاست را از همین سایت یعنی mamboserver.biz خریداری کردم.
[/quote]
پس در اینصورت باید قبل از خریداری سرویس، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اون رو مطالعه کرده و پذیرفته باشید:
14. موارد زیر تخلف محسوب میشوند و در صورت مشاهده از ارائه خدمت به شما معذور خواهیم بود:
• ارسال هرزنامه (SPAM) ، نامه های تبلیغاتی ناخواسته (UCE) و هر گونه نامه تجاری در حجم انبوه از هر سایتی که از خدمات این شرکت استفاده میکند. در صورت تخلف از اين بند این شرکت حق دارد سرويسها را قطع نمايد و در صورت ورود خسارت مشترک متعهد است جبران خسارت نمايد كه پس از جبران خسارات وارده سرويس دهي از سر گرفته خواهد شد.
بعد از عضویت در این سایت می تونید درخواستتون رو برای دریافت خدمات Mail server با ذکر اینکه استفاده شما بصورت ارسال ایمیل انبوه خواهد بود، مطرح کنید:
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)