-
بازسازی کامل SMF
سلام
راستش من نمی دونم در بخش درستی درخواستم رو دادم یا نه (خودم احساس کردم این جا نزدیک ترین جاست اگه نبود زحمت جابه جایی با مدیران گرامی... بگذریم از روده درازی)
ما سایتی داشتیم که CMS اون جوملا بود و فرومش SMF. بعد از مدتی تصمیم گرفتیم CMS فروم رو عوض کنیم که البته الان پشیمونم ولی خوشبختانه دیتابیس رو کامل دارم. بعد از مدتی متاسفانه سایت به مشکلاتی برخورد و نتونستیم ادامه بدیم. برای همین مدتی بیخیال شدیم 
اما الان مدتی که دوباره قصد راه اندازی سایت رو داریم. منتهی SMF ما یه سری خرابی ها داره که باید اصلاح بشه. شخصا نه وقت کافی دارم و نه تخصص مورد نیاز. می ترسم دوباره دستکاری کنم و خرابکاری بشه.
اگر از دوستان عزیز کسی هست که می تونه این فروم ما رو به حالت عادی برگردونه یه پ.خ بدهند. حاضریم برای هزینه ها ایشالا از خجالتشون هم در میایم. البته تخفیف هم بدهند. اگر کسی مایل بود یه پ.خ بدهند تا من کل درخواست هامو یک جا بگم.
خلاصه منتظر لطف عزیزان هستیم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-25-2010 10:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بازسازی کامل SMF
سلام
اگر تا یک هفته دیگه کسی کمکتون نکرد. یک پیغام خصوصی ارسال کنید برای من و ... ! (شاید اصلاً نیاز به هزینه هم نباشه)
در تاپیک هم میتونید پیگیری کنید تا راهنمایی لازم به شما داده بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
پاسخ : بازسازی کامل SMF
[quote author=مهدی. link=topic=29569.msg147885#msg147885 date=1285498306]
سلام
اگر تا یک هفته دیگه کسی کمکتون نکرد. یک پیغام خصوصی ارسال کنید برای من و ... ! (شاید اصلاً نیاز به هزینه هم نباشه)
در تاپیک هم میتونید پیگیری کنید تا راهنمایی لازم به شما داده بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
سلام
در تنهاتر بودن خدا كه شكي نيست اما در هر حال سپاس گذار حتما تماس ميگيرم. حالا نميشه الان تماس بگيرم؟
مشكل من فقط وقت كه الان اوضاع زماني افتضاحه وگرنه من خيلي وقت مشتري بهترين فروم فني فارسي وب هستم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)