-
مشکل با قالب RocketTheme Kinetic
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
میدونم سایت شما یکی از بهترین سایتها در زمینه جوملاست و مدتهاست ازش استفاده میکنم، برای همین گفتم اینجا به احتمال زیاد راه حلی برای مشکلم پیدا میشه!
مشکل من توی compatibility قالب سایتم با Internet Explorer 7 اِه!
آدرس سایتم اینه:
کد:
http://www.samanmohit.ir/fa/company
قالب سایت Kinetic و مال RocketTheme اِه، این قالب خودش طوری طراحی شده که راست به چپ رو هم support کنه! RocketTheme ادعا میکنه که فقط با IE6 سازگاری کامل نداره! اما توی IE7 فقط وقتی از قالب Right to Left شده و فارسی استفاده می کنم، چندتا از قسمتهای قالب از سمت چپ قالب بیبرون میزنه! نکته جالبش اینجاست وقتی یک tab جدید تو IE باز میکنم و دوباره بر میگردم توی tab همین سایت، همه چیز درست میشه!!! همینطور وقتی یک حرف تو SearchBox تایپ میکنم هم همه چیز سرجای خودش بر میگرده!!!
دقیقاً مثل همه دوستان طراح، تمام قسمتهای سایت و قالب و css ها و script ها رو چک کردم، همه چیز درسته!!! مدتها هم انواع و اقسام فرومها و ... رو خوندم اما هیچ نتیجه ای نداشت!
بینهایت سپاسگزار میشم اگر کسی راه حلی براش پیدا کنه یا حداقل بگه وقتی tab تو IE7 تغییر میکنه چه اتفاقی میافته، شاید بشه کدش رو شبیه سازی کرد و تو قالب قرار داد!
** هایپرلینک اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-03-2010 06:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با قالب RocketTheme Kinetic
سلام.
لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید:
24) پشتیبانی از الحاقات، قالبها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپیرایت، از تعهدات گسترش دهنده آن میباشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
یا علی
-
-
سعید جان ... ممنون از تذکرت ... یه راهنمایی دیگه هم لازم دارم ... ببین، الان مشکل منو میدونی ... راهی وجود داره که کلا بشه تو این فروم، براش راه حلی پیدا کرد؟! ... یا خودت می تونی کمکم کنی ... یا کسی رو می تونی معرفی کنی راهنماییم کنه؟ ... یا فروم دیگه ای رو سراغ داری غیر از rockettheme که بتونم ازشون راهکار بگیرم؟!
-
-
سلام.
مطالعه این تاپیک ممکنه به حل مشکل شما کمک کنه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
متاسفانه مشکل با اقتدار تمام پا برجاست!!!
... متن رو خوندم ... انواع و اقسام تستها رو زدم ... مشکل اینه که تو IE8 همه چیز درسته اما و IE7 یه سری از بخشها از صفحه میزنه بیرون! ... که وقتی یه tab دیگه باز میکنم و برمیگردم همه چیز دور از جون عین بچه آدمیزاد میاد سرجاش میشینه! >
-
-
سلام.
بهرحال مطابق قوانین، در این انجمن کمکی از دست ما ساخته نیست.
مورد رو می تونید از طریق پشتیبانی تولید کننده قالب دنبال کنید.
تاپیک قفل شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)