-
مهم:یک سوال از همه ی کاربران درباره ی قالب وبسایت
سلام
من کاربر تازه هستم و یک سوال دارم
من یک قالب به نام music tube رو میخوام روی هاستم و وبسایتم آپلود کنم ولی یه سوال دارم
الان روی این قالب چند تا ماژول هست مثل اسلاید شو عکس اسلاید اخبار و ... خوب وقتی قالبو
نصب کنم این ماژول ها از قالب به جوملا انتقال پیدا میکنن یعنی مدیریت این ماژول هایی که روی قالب
هست رو میشه از جوملا انجام داد؟
منظور اصلیم اینه که با وجود ماژول های موجود توی قالب دیگه احتیاجی به نصب ماژوله دیگه هست؟
و اینکه میشه از جوملا مدیریتشون کرد
دمتون گرم راهنماییم کنیــــــــــــــد O0
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-04-2010 10:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مهم:یک سوال از همه ی کاربران درباره ی قالب وبسایت
سلام
لطفاً كمي صبر داشته ياشيد.
اگر بسته quick start قالب رو نصب كنيد تمام ماژول ها به همراه قالب نصب ميشه و اگر قالب رو به تنهايي نصب كنيد بايد ماژول ها و ديگر الحاقات رو به صورت جداگانه نصب كنيد.
-
-
[quote author=torghoundy link=topic=29758.msg148634#msg148634 date=1286272543]
سلام
لطفاً كمي صبر داشته ياشيد.
اگر بسته quick start قالب رو نصب كنيد تمام ماژول ها به همراه قالب نصب ميشه و اگر قالب رو به تنهايي نصب كنيد بايد ماژول ها و ديگر الحاقات رو به صورت جداگانه نصب كنيد.
[/quote]
آقا ممنون فقط نصب quick start هم مثل نصب قالبه کجا باید نصبش کرد؟
-
-
سلام
quick start يك جوملا هست كه قالب روي اون با تمامي الحاقات نصب و تنظيم شده و نصبش هم مانند نصب جوملاست.
شما بايد quick start رو به جاي سايت اصليتون نصب كنيد و در هنگام نصب اطلاعات نمونه يا sample data رو هم نصب كنيد و پس از اتمام نصب يك بسته كامل جوملاي مامبو لرن رو روش اكستراكت و جايگزين (replace) كنيد و در آخر هم پوشه instalation رو حذف كنيد. بعد وارد مديريت جوملاي خودتون بشيد و زبان سايت رو فارسي كنيد.
-
-
[quote author=torghoundy link=topic=29758.msg148662#msg148662 date=1286281562]
سلام
quick start يك جوملا هست كه قالب روي اون با تمامي الحاقات نصب و تنظيم شده و نصبش هم مانند نصب جوملاست.
شما بايد quick start رو به جاي سايت اصليتون نصب كنيد و در هنگام نصب اطلاعات نمونه يا sample data رو هم نصب كنيد و پس از اتمام نصب يك بسته كامل جوملاي مامبو لرن رو روش اكستراكت و جايگزين (replace) كنيد و در آخر هم پوشه instalation رو حذف كنيد. بعد وارد مديريت جوملاي خودتون بشيد و زبان سايت رو فارسي كنيد.
[/quote]
اگر quick star نداشت چی؟
-
-
سلام
[quote author=gamesdot link=topic=29758.msg148669#msg148669 date=1286285372]
سلام
[/quote]
اگر quick star نداشت چی؟
[/quote]
قالب نامبرده شده تجاری بوده و دارای بسته ی Quickstart میباشد. اگر خریداری کرده اید، از پشتیبانی سایت فروشنده کمک بگیرید.
اگر قالب دیگری بدون quickstart داشتید بايد الحاقات رو به صورت جداگانه نصب و تنظیم كنيد.
یا علی
-
-
[quote author=کبیری link=topic=29758.msg148674#msg148674 date=1286291735]
سلام
[quote author=gamesdot link=topic=29758.msg148669#msg148669 date=1286285372]
سلام
[/quote]
اگر quick star نداشت چی؟
[/quote]
قالب نامبرده شده تجاری بوده و دارای بسته ی Quickstart میباشد. اگر خریداری کرده اید، از پشتیبانی سایت فروشنده کمک بگیرید.
اگر قالب دیگری بدون quickstart داشتید بايد الحاقات رو به صورت جداگانه نصب و تنظیم كنيد.
یا علی
[/quote]
نه قالب رو یکی برام فارسی کرده quick start نداشت
من یه سوال دیگه دارم شاید تکراری باشه
من میخوام یه سایت بازی بزنم مثلا میخوام هر صفحه قالب جداگانه ای داشته باشه و ماژول ها هم برای هر صفحه متغیر باشه
باید چکار کنم...
-
-
سلام
24) پشتیبانی از الحاقات، قالبها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپیرایت، از تعهدات گسترش دهنده آن میباشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
10) سوالهای خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوالهای گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)