سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: پیاده سازی سیستم اعلام نمره

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پیاده سازی سیستم اعلام نمره

سلام

همین اول کار یه خواهش دارم از دوستانی که لطف می کنن و راهنمایی می کنن ، اونم اینه که لطفا صبور و شکیبا باشید ، شاید بگید این کاریه که من باید بکنم اما من خواهش می کنم شما هم در برابر من و سوالات ابتداییم صبوری به خرج بدید ، من خیلی خیلی مبتدی ام و شاید با سوالاتم آزارتون بدم، یه خواهش دیگه اینکه لطفا توضیحاتتون هم طوری بگید که یه آدم مبتدی متوجه بشه.
    تو دو خط چقدر گفتم مبتدی!!!

حالا شرح پروژه
    من تو یه تاپیک دیگه هم گفتم ، اما به توصیه آقای مهدی که گفتن تاپیک جدید بزنم ، اینجا هم می گم که دوستانی که اون تاپیک رو ندیدن و احیانا می تونن به من کمک کنن در جریان باشن.

یه پروژه هست به نام "سیستم اعلام نمره "که از دو بخش تشکیل شده :
    1- یه کامپوننت برای بخش مدیریت جوملا که تقریبا ساختار اصلیش تموم شده ، اما یه کم خورده کاری داره هنوز.
    2-یه کامپوننت برای بخش سایت که قصد دارم با کمک شما دوستان عزیز شروعش کنم.

این سیستم اعلام نمره سلیقه ای طراحی شده و هدف اصلی من از کار کردن این پروژه یاد گرفتن ساخت افزونه واسه جوملا بوده و هست.

امکاناتی که بخش دوم این سیستم داره(بخشی که دانشجوها باید باهاش کار کنن) رو عرض می کنم خدمتتون:
    1-لاگین به سیستم از طریق شماره دانشجویی و پسوردی که قبلا توسط استاد براشون تعریف شده.
    2-ویرایش پروفایل
    3-مشاهده نمرات
    4-در صورت نیاز ، اعتراض به نمره و پیگیری اون
    5-مشاهده وضعیت حضور و غیابشون در طول ترم

پست اول رو می ذارم واسه شرح پروژه و تو هر کدوم از پست های بعدی دونه دونه سوالامو می پرسم.

راستی من دنبال اضافه کردن تعداد پست هام نیستم اگه سوالامو دونه دونه می پرسم برای راحتی کاره،اگه ممکنه پست ها رو ادغام نکنید ولی بازم اگه صلاح دونستید این کار رو انجام بدید حرفی نیست،من تابع مقرراتم.

ممنون از لطف همه دوستانی که تو رسیدن به هدفم به من کمک می کنن.

پاینده باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)