من یه سوال دیگه دارم شاید تکراری باشه
من میخوام یه سایت بازی بزنم مثلا میخوام هر صفحه قالب جداگانه ای داشته باشه و ماژول ها هم برای هر صفحه متغیر باشه
باید چکار کنم...

من یه سوال دیگه دارم شاید تکراری باشه
من میخوام یه سایت بازی بزنم مثلا میخوام هر صفحه قالب جداگانه ای داشته باشه و ماژول ها هم برای هر صفحه متغیر باشه
باید چکار کنم...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما به فاصله ی 2 ساعت اقدام به ارسال سه پست برای بالا آوردن تاپیک کرده اید.
لطفا قوانین انجمن رو بدقت مطالعه و رعایت کنید، در غیر اینصورت از ارائه ی پشتیبانی به شما معذوریم:
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
34) انجمنهای مامبولرن برای پاسخگویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخدهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
--------------------------------------------------------------------------------------
پستهای اضافی حذف شدند.
مدیریت > افزونه ها > مدیریت قالب ها > روی نام قالب کلیک کنید > تخصیص منو
مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > روی نام ماژول کلیک کنید > تخصیص منو
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=29783.msg148721#msg148721 date=1286351940]
سلام
شما به فاصله ی 2 ساعت اقدام به ارسال سه پست برای بالا آوردن تاپیک کرده اید.
لطفا قوانین انجمن رو بدقت مطالعه و رعایت کنید، در غیر اینصورت از ارائه ی پشتیبانی به شما معذوریم:
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
34) انجمنهای مامبولرن برای پاسخگویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخدهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
--------------------------------------------------------------------------------------
پستهای اضافی حذف شدند.
مدیریت > افزونه ها > مدیریت قالب ها > روی نام قالب کلیک کنید > تخصیص منو
مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > روی نام ماژول کلیک کنید > تخصیص منو
یا علی
[/quote]
ممنون که پاسخ دادید
ببخشید :-[
علاقه مندی ها (Bookmarks)