-
مشكل هنگام نصب جوملا
با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت تيم پشتيبان جوملا
من حدود 6 ماه است كه با جوملا كار ميكنم البته زياد حرفه اي نيستم و تا حدودي هم PHP بلدم ولي نه زياد
امرزو وقتي خواستم جوملا را در يك سرور cpanel نصب كنم پس از تعريف بانك و يوزر و آپلود نمودن و اكستراكت كردن آن . هنگامي كه خواستم نصب را آغاز نمايم با اين خطا در بالاي صفحه رو به رو شدم
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/uqngoco/public_html/skema/libraries/joomla/session/session.php on line 102
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/uqngoco/public_html/skema/libraries/joomla/session/session.php on line 105
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/uqngoco/public_html/skema/libraries/joomla/session/session.php on line 688
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/uqngoco/public_html/skema/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/uqngoco/public_html/skema/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/uqngoco/public_html/skema/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/uqngoco/public_html/skema/libraries/joomla/session/session.php on line 423
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/uqngoco/public_html/skema/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/uqngoco/public_html/skema/libraries/joomla/session/session.php on line 426
به مسير گفته شده و خطوط گفته شده رفتم ولي نمي دانم ايراد چيست ضمنا permission اين فايل هم روي 777 قرار دادم ولي باز برطرف نشد اگر امكان دارد راهنمايي نماييد
پيشاشيض متشكرم
ضمنا عرض كنم كه اوايل كر با جوملا حدود 6 ماه پيشم همين مشكل پيش اومد كه آقاي كبيري زحمت كشيدن و برطرف كردن و گفتند ايراد از چيه ولي هر چي گشتم اون تاپيك خودم رو نتونستم پيدا كنم و يادم بياد ايراد چي بوده
كسي نيست كه منو راهنمايي كنه ؟ دقيقا همين مشكل رو قبلا داشتم و راه حل رو به من گفتيد ولي متاسفانه تو تاپيك ها هرچي جستجو كردم نبود .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2010 12:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشكل هنگام نصب جوملا
سلام
اگر لطف میکردید و در انجمن جستجو میکردید قطعا با سرعت بیشتری به پاسخ میرسیدید !
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons
تابع ini_set از طرف هاستینگ شما بسته شده به همین دلیل شما با ارور های بالا روبرو هستید !
یا علی
-
-
-
-
براي راهنمايي ساير دوستاني كه ممكن است با اين مشكل مواجه شوند عرض كنم كه پس از جستجوي زياد نهايتا در خود سايت اصلي جوملا و در قسمت پشتيباني توانستم به سادگي اين مشكل را رفع نمايم البته شايان ذكر است كه غير فعال كردن اين تابع به دلايل امنيتي و جهت جلوگيري كاربران از دسترسي به منابع ديگران است اما رفع مشكل به همين سادگي است :-X
كافي است
Search all
Quote:
ini_set
and replace all by
Quote:
@ini_set
البته فارسيش ميشه
فایل موجود در آدرس /joomla/session/session.php را به وسیله یک ویرایشگر باز می کنید.
2- قبل از هر ini_set یک @ اضافه کنید.
اين موضوع را در پشتيباني تمام سرويس دهندگان وب نيز بعدا ن ديدم يعني مطلب زياد مرموزي نيست و همانطور كه گفتم قبلا هم جناب آقاي كبيري از بزرگواران اين مجموعه اين مشكل را شخصا براي بنده حل نموده بودند . حتما دليلي دارد كه دوستان مي گويند از سرويس دهنده وب بخواهيد اين تابع را فعال كند و قطعا ايشان اشراف كامل دارند بنابر اين توصيه ميكنم مثل من اين كار را انجام ندهيد و به سرويس دهنده وب بسپارييد
البته اونم همين كارو ميكنه ها :P
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)