سلام
من کامپونت نظرات جوملا رو نصب کردم ولی وقتی کسی نظر میده نظرش رو به صورت؟؟؟؟؟؟؟ نشان میده این مشکل رو با بعضی دیگه از کامپونت ها هم دارم.اگه میشه راهنماییم کنید. :-\
*با تشکر*

سلام
من کامپونت نظرات جوملا رو نصب کردم ولی وقتی کسی نظر میده نظرش رو به صورت؟؟؟؟؟؟؟ نشان میده این مشکل رو با بعضی دیگه از کامپونت ها هم دارم.اگه میشه راهنماییم کنید. :-\
*با تشکر*
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در دیتابیس چک کنید colltion جدول ها unicode باشند
موفق باشید
با سلام دوباره.
من از cpanel استفاده می کنم ببخشید میشه مرحله به مرحله بگین کجای دیتابیس رو باید تغییر بدم.
*با تشکر*
سلام
به کمک آموزش زیر میتونید collation جداول مربوط به کامپوننت رو به utf تغییر بدید تا مشکل حروف ؟؟؟ برطرف شود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام من این کار رو هم کردم ولی بازم درست نشد! :-[
شاید باید کامپونت رو دوباره نصب کنم ؟
سلام
اطلاعات هاست + مدیریت جوملا رو بصورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم.
یا علی
سلام
پستهای اضافی حذف شدند.
بنده چند روزی بدلیل مشکلات شخصی در انجمن حضور نداشتم و شما به فاصله ی تنها چند روز پیامهای بی ادبانه ای ارسال کردید.
دوست خوبم فراموش نکنید قبل از فعالیت، قوانین رو بدقت مطالعه و رعایت کنید. در غیر اینصورت از ارائه ی خدمات به شما معذوریم:
34) انجمنهای مامبولرن برای پاسخگویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخدهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
بدلیل الفاظ رکیک بکار رفته در پیغامها، بنده از کمک کردن به شما معذورم، دیگر دوستان در صورت تمایل میتونن به شما کمک کنن.
یا علی
آقای کبیری من واقعا عذر میخوام.
آخه فکر کردم که از قصد میخواین جواب ندین. بازم عذر میخوام امیدوارم که منو ببخشین. :'( :-[
مشکلم هم حل شد.با تشکر از شما دوست عزیز
یا علی
** نشانه ها و شکلک های اضافی حذف شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)