سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: سئوال:تهيه ارشيو موضوعي،ماژول براي تبليغات،نظرات بازد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سئوال:تهيه ارشيو موضوعي،ماژول براي تبليغات،نظرات بازد

با سلام. در وهله اول خواستم تشكر كنم از تمامي دوستاني كه واقعا اينجا فعال هستند. من تازه اينجا عضو شدم و براي اولين بار هم هست كه از جوملا استفاده ميكنم. هر وقت سئوالي كرديم ما اينجا دوستان خيلي زود پاسخ دادن و با جواب هاي درست و راهگشا تونستن گره از كار ما باز كنن. واقعا از همه ممنون هستم به نوبه خودم.

راستش يه چندتا سئوال داشتم. اگر كسي لطف كنه جزء به جزء كمك كنه و پاسخ بده خيلي ممنون ميشم.

1.اول اينكه من ميخوام يه ستون حالا فرق نميكنه سمت چپ يا راست ايجاد كنم كه توي اون دسته بندي از مطالب و پستهايي رو كه ميدم داشته باشم. به عنوان مثال فرض كنيم كه يه سايت دانلود دارم ميخوام در زمينه هاي مختلف پست بدم. مثلا بخش امنيت ، آنتي ويروس ، مولتي مديا ، ديكشنري و وووو........... ميخوام هر پستي كه ميدم طوري باشه كه بتونم اون رو در زير مجموعه خودش قرار بدم كه كسي وقتي روش كليك ميكنه بره به اون بخش. چرا راه دور بريم مثل همه اين سايت هاي دانلود مثل اسان دانلود ، پي سي دانلود ، يا كمياب انلاين. كه البته در صفحه اصلي سايت همه نوع برنامه هست ولي به صورت تخصصي و يكجا بايد به بخش مربوطه از ستون آرشيو موضوعي مراجعه كرد.

2.ميخوام يه بخش ثابت بالاي صفحه اصلي يعني قبل از اولين پست زير هدر سايت به صورت ثابت ايجاد كنم كه بتونم تبليغات يا بنر بزارم اون بالا. ايا به صورت پيش فرض ماژولي براي اين موضوع در جوملا هست يا اينكه بايد به صورت كد HTML خودم يه ماژول طرح كنم . اگر اينطوره بگيد كه موقعيت اين ماژول بايد كجا باشه كه قسمت بالاي صفحه قبل از اولين پست قرار بگيره.

3. من قالب پيش فرض جوملا رو هم كه روي خودش بود يادم هست براي هر پست قسمتي براي نظرات بازديدكنندگان نبود. اين قالبي رو هم كه نصب كردم اين قابليت رو نداره. جايي بايد فعال كنم گزينه اي رو يا اينكه بايد اين قابليت به صورت دستي نصب كنم اگر يه راهنمايي هم راجع به اين بكنيد ممنون ميشم كه چطور بايد براي هر پست قابليت نظرات رو قرار بدم.

پوزش ميخوام از اينكه سئوال ها زياد شد. ممنون ميشم اگر دوستي به طور ساده بيان كنه . با تشكر از همگي

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)