کی سراغ داره؟
???

کی سراغ داره؟
???
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
همچنین کامپوننتی وجود نداره، مگر اینکه خودتون بسازید.
البته به صورت دستی و ابتکاری میتونید این کار رو انجام بدید.
۱- یک بخش و مجموعه بسازید به اسم اوقات شرعی
۲- یک ماژول توی سایت قرار بدید مثل Latest News که مطالب اون مجموعه رو در قسمتی از سایت نشون بده.
۳- توی اون مجموعه اوقات شرعی رو به صورت دستی بسازید و تاریخ و ساعت انتشار اون رو درست وارد کنید.
حالا در هنگام فرا رسیدن اوقات شرعی ، به صورت اتوماتیک منتشرمیشن و در اون ماژول نمایش پیدا میکنن.
البته میتونید از این کامپوننت هم استفاده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی اول به صورت آزمایشی امتحان کنید ببینید روی مامبو کار میکنه با نه.(من امتحان نکردم)
ممنون!
سلام
کامپوننت و ماژول براي اين کار هست
اسم کامپوننت اين است com_prayerrequests1[1].2.zip
اين هم ماژول هست PrayerTimes_mod_v2[1].1.zip
تو اينترنت بگردي پيداشون ميکني (اينجا گزينه فايل اتچ نداشتم وگرنه اتچ ميکردم) باز اگر پيدا نکردي بگو برات بفرستم
البته يه مشکلاتي داشت و من هر کاري نکردم نتونستم دقيق مال تهران رو در بيارم چند دقيقه خطا داشت و يه مشکل ديگش اين بود که يه ساعتهايي داره که ما نداريم ! مثل وقت نماز عص و عشا و ... !
حالا باز خودت ببيني بهتره
موفق باشي
جالبه
من تا به حال اين كامپوننت رو نديده بودم.
متشكرم آقاي حاتمي.
اگر مشكلي با فارسي و ... نداره لطفا براي ما ارسال كنيد تا پس از بررسي جزو فايلها قرار بگيره.
علی الظاهر باید برای اعلام اوقات شرعی باشه(کامپوننت معرفی شده) ولیکن اینطوری نیست. فقط یه دکمه با عنوان Submit a Prayer Request داره که در اون شما می تونید نام و تقاضایتان را نوشته و ارسال نمایید.
یه چیزی تو مایه های التماس دعای خودمان!
ولی ماژول معرفی شده، جواب داد. البته با یکساعت اختلاف که اونهم بدلیل عدم تغییر ساعت رسمی کشور از ابتدای امسال، می باشد!
سلام
می خواستم بدونم ماژول اوقات شرعی که در این سایت هست را از کجا می تونم گیر بیارم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو سايت اوقات شرعي كه بريد يه فايل html ميده بهتون
اگه اون رو به صورت ماژول در بياريد ما هم استفاده ميكنيم
علاقه مندی ها (Bookmarks)