Connection Problemsاین پیغام وقتی میاد که می خوام برم تو فرومم :
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
چطوری رفع میشه ؟کد:http://iranianpupils.com

Connection Problemsاین پیغام وقتی میاد که می خوام برم تو فرومم :
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
چطوری رفع میشه ؟کد:http://iranianpupils.com
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.
این خطا وقتی بوجود میاد که SMF به هر دلیلی (از جمله از دسترس خارج شدن سرور MySQL یا ترافیک بالای سرور) نتونه به دیتابیس متصل بشه.
اگر بطور موقت با این خطا مواجه شدید ، از مدیر سرورتون کمک بگیرید.
اما درصورتی که بروز این خطا استمرار داشته باشه، توصیه می کنم هاستتون رو عوض کنید.
یا علی
[quote author=سعید link=topic=30020.msg149552#msg149552 date=1287501932]
سلام.
این خطا وقتی بوجود میاد که SMF به هر دلیلی (از جمله از دسترس خارج شدن سرور MySQL یا ترافیک بالای سرور) نتونه به دیتابیس متصل بشه.
اگر بطور موقت با این خطا مواجه شدید ، از مدیر سرورتون کمک بگیرید.
اما درصورتی که بروز این خطا استمرار داشته باشه، توصیه می کنم هاستتون رو عوض کنید.
یا علی
[/quote]
ببینید مشکل از settings ام نیست ؟
** کد به دلایل امنیتی حذف شد.
سلام.
هرگز اطلاعات محرمانه مربوط به سایتتون (از جمله نام کاربری و رمز دسترسی به دیتابیس سایت که در داخل فایل setting.php هست) رو بصورت عمومی ذکر نکنید.
شما اخیرا تغییری در تنظیمات SMF یا این فایل دادید؟
یا علی
بله
من یکی از اکانت های دیتابیسم رو حذف کردم
اما مطمئن بودم که مال دیتابیس اصلی نیست
حالا اگه اصلی بوده باشه ، باید چی کار کنم که بتونم با یه دیتابیس جدید سایت رو بدون نصب دوباره ی smf بهش متصل کنم ؟
[quote author=Majid1889 link=topic=30020.msg149613#msg149613 date=1287578945]
من یکی از اکانت های دیتابیسم رو حذف کردم
[/quote]
[quote author=Majid1889 link=topic=30020.msg149613#msg149613 date=1287578945]
چی کار کنم که بتونم با یه دیتابیس جدید سایت رو بدون نصب دوباره ی smf بهش متصل کنم ؟
[/quote]
سلام.
اگر کاربری که به دیتابیس دسترسی داشته رو حذف کرده باشید ( و نه خود دیتابیس رو) نیازی به دیتابیس جدید نیست.
از داخل فایل settings.php کاربر دیتابیس و رمز اون رو پیدا کنید و با همون نام و رمز کاربری تعریف کنید و دسترسی اون رو به دیتابیس سایت اضافه کنید.
توه داشته باشید که نام کاربری کنترل پنل شما به عنوان پیشوند به نام کاربری دیتابیس اضافه میشه. بنابراین موقع نامگذاری کاربر، این پیشوند رو وارد نکنید.
یا علی
نمی دونم چی جوری تشکر کنم ...
اما در هر صورت دستت درد نکنه ...!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)