سلام دوستان میخواستم بدونم چطوری میشه یه همچین فرومی رو تو سایتم راه بندازم ؟ من از جوملا استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید :-*

سلام دوستان میخواستم بدونم چطوری میشه یه همچین فرومی رو تو سایتم راه بندازم ؟ من از جوملا استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید :-*
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در قدم اول و قبل از هر چیزی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید و بهش عمل کنید خودتون به جواب سوالتون میرسید.
من اینا رو خوندم تو هم بخون بد نیست :
خب بلدی بگو دیگهپاسخها:
15) این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی است. هنگام جواب دادن به سوالات از بکارگیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید.
16) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمیدانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال (یا سوال) شود خودداری نمایید. در صورتی که پیشنهادی دارید میتوانید در قسمت پیشنهادات مطرح کنید.
17) ارجاع دادن کاربران به سایر انجمنها ، وبلاگها و دیگر سایتها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین میباشد.
18) هرگونه بحثی که موجب انحراف تاپیکها از مسیر اصلی خود بشود، ممنوع است. تشخیص این موضوع با مدیران خواهد بود.
کاربران نیز موظف هستند از تاپیکهای ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. در صورتی که کاربری باعث انحراف تاپیکهای ارسالی شما شد میتوانید لینک تاپیک را برای یکی از مدیران ارسال نمایید تا بررسی شود.
ممنون
سلام
ضمن خوش آمد گویی به شما دوست گرامی.
دوست عزیز رعایت قوانین برای همه یکسان است و توجه به قوانین امری مهم ! قوانین این انجمن هم خیلی سخت نیست و تنها چیزی که ما در مقابل کاربران انجمن نیاز داریم رعایت این قوانین است. لطفاً قوانین را با دقت مطالعه نمایید و از این پس با توجه به قوانین سوالات خود را مطرح نمایید تا مشکلی پیش نیاید.
در یک تاپیک دیگر با رعایت قوانین در انتظار شما خواهیم بود.
البته سوال شما کمی تکراری هست. اگر جستجو کنید به پاسخهای بهتری خواهید رسید.
تاپیک قفل شد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)