داداش من خودم يه منو با نام mainmenu درست كردم
بازم نشد!!!!!!!!
مرگ من راهنمايي كنين

داداش من خودم يه منو با نام mainmenu درست كردم
بازم نشد!!!!!!!!
مرگ من راهنمايي كنين
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
با این که شما با این روش به نتیجه رسیدید، من روشی رو که خودم به کار بردم اینجا می گم چون شاد یکم ساده تر باشه!
در فایل index.php قالب مورد نظر یکی دو خط بالاتر از خطی که error رخ داده یک query می بینید مثل این:
Select * from #__menu where menutype = 'mainmenu' ...
فقط کافیه که در این query و مشابهاش کلمه 'mainmenu' رو به "منوی اصلی" تغییر بدید و فایل رو با utf-8 encoding ذخیره کنید. به همین سادگی!
آقا من يك بار همانطور كه missneg جان گفته بودند اجام دادم مشكل در قالب box_business_blue حل شد اما مشكلي براي برنامه پيش اومد و من مامبو رو دوباره نصب كردم و وقتي خواستم با همون روش مجددا اين كار رو انجام بدم تا خطا بر طرف بشه نشد كه نشد. الان هم در فايل mysplitcssmenu.php در اين قالب در عبارت
بجاي mainmenu نوشتم منوي اصلي و با فرمت utf-8 ذخيره كردم اما باز هم نشد كه نشد و اون پيام خطا به جاي خود باقيه . لطفا من رو راهنمايي كنيد كه چه كار كنم تا اين خطا از بين برهکد:$menutype = @$params->menutype ? $params->menutype : 'mainmenu';
با این کار قاعدتا باید کار کنه ! شما این فایل رو درست و درون فایل قالبت یزار و قالب رو یه بار دیگه از نو نصب کن.
یا اینکه :
[quote author=رادمهر link=topic=3135.msg19561#msg19561 date=1164399742]
این قالب میخواد آیتم هایی که قراره توی منوی بالاش نمایش بده رو از manimenu بخونه
در حالیکه در مامبوی فارسی شده mainmenu نداریم .. اسمش به "منوی اصلی" تغییر کرده.
حالا شما یک منوی جدید تحت عنوان mainmenu باید بسازید
و آیتم های منویی که میخواید توی منوی بالای قالب نمایش داده بشن رو توی این mainmenu که ساختید قرار بدید.
[/quote]
خيلي جالبه بخاطر اينكه من قبلا از روشي كه missneg گفته بودن استفاده كرده بودم و جواب گرفته بودن نمي دونم چرا الان جواب نمي ده
اما خوشبختانه الان روش رادمهر جانرا تست كردم و به خوبي جواب داد و اين خطا برطرف شد خوشبختانه. ولي براي من هنوز سوال هست كه چرا روش قبلي اينبار نتونست جوابگو باشه؟این قالب میخواد آیتم هایی که قراره توی منوی بالاش نمایش بده رو از manimenu بخونه
در حالیکه در مامبوی فارسی شده mainmenu نداریم .. اسمش به "منوی اصلی" تغییر کرده.
حالا شما یک منوی جدید تحت عنوان mainmenu باید بسازید
و آیتم های منویی که میخواید توی منوی بالای قالب نمایش داده بشن رو توی این mainmenu که ساختید قرار بدید.
خوب من همه این کارهایی رو که گفتید انجام دادم ...یه منو با اسم لاتین هم ساختم....موقعیتش رو هم گذاشتم تاپ(من از ورژنی استفاده می کنم که توی سایت برای دانلود گذاشتید با همون قالب نارنجی که روش هست :) چند تا زیر منو هم ساختم اما بالای صفحه نمایش داده نشد.حدس می زنم با یکی دیگا از ماژول ها روی هم افتاده باشه یا زیر لوگو لود شده باشه...حالا حکم بنده چیست؟
مرسی 8)
سلام
روش گفته شده را مو به مو انجام دادم ،جواب نداد
یکبار بررسی کنید
احتمالا مشکلی هست![]()
مدیریت منو>جدید
main menu
را ایجاد کردم چند تا آيتم هم منتشر کردم
یوزر و پسورد رو بفرستید چک میکنیم
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)