-
وجود يك خطا
با سلام خدمت همه دوستان موردی داشتم ممنون می شم راهنمایی ام کنید
در هنگام نصب قسمت تنظیمات پایگاه داده ها نام پایگاه داده رو می خواد باور کنید من که هر چی به عقلم رسید امتحان کردم ، راستش مورد مبهم است و مدام خطای زیر را نشان می دهد
مشكلي در ارتباط به پایگاه داده وجود دارد :'( MySQL Unable to connect to the database:Could not connect to
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-24-2010 08:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : وجود يك خطا
سلام
کنترل پنل هاست شما چیه؟
اطلاعات رو به چه شکلی وارد میکنید؟
آیا از درست بودن اطلاعات مطمئن هستید؟
-
-
cpnane11
اطلاعاتم بدین شکل که اول نام سایتم بعد نام کاربری سایتم و بعد رمز سایتم و نام پایگاه داده ها که نمی دانم
-
-
سلام
آموزش ها رو با دقت بخونید، احتمالاً شما یکی از مراحل رو اشتباه رفتید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
[quote author=mhravh link=topic=30110.msg149913#msg149913 date=1287952933]
cpnane11
اطلاعاتم بدین شکل که اول نام سایتم بعد نام کاربری سایتم و بعد رمز سایتم و نام پایگاه داده ها که نمی دانم
[/quote]
با اجازه اساتید من فکر میکنم که این مشکل به خاطر وارد کردن اطلاعات اشتباه هستش. ایشون فرمودند که از نام کاربری سایتم و از رمز سایتم استفاده میکنم که فکر میکنم مشکل از همین جا هستش. شما بای از طریق کنترل پنل (cpanel) از قسمت MySql databases یک پایگاه داده بسازین و تو قسمت مربوطه از نام کاربری و نام پایگاه داده استفاده کنین نه از نام و رمز سایتتون. در قسمت نام هاست هم از localhost استفاده کنین. و نوع پایگاه داده رو به MySqli تغییر بدین. اگر باز هم مشکل داشتین میتونین بپرسین. (سارا)
-
-
[quote author=narenj link=topic=30110.msg150076#msg150076 date=1288183659]
و نوع پایگاه داده رو به MySqli تغییر بدین. [/quote]
سلام. الزاما نیازی به انجام این قسمت نیست.
یا علی
-
-
[quote author=سعید link=topic=30110.msg150090#msg150090 date=1288193684]
[quote author=narenj link=topic=30110.msg150076#msg150076 date=1288183659]
و نوع پایگاه داده رو به MySqli تغییر بدین. [/quote]
سلام. الزاما نیازی به انجام این قسمت نیست.
یا علی
[/quote]
آقا سعید کاملا حق با شما هستش. من فقط با گفتن این جمله خواستم که دقیقا با اموزشی که تو خود سایت هست هماهنگ باشه گفته هام تا باعث گمراهی یا پیچیده شدن مساله برای دوستمون نشه. و باز هم میگم که کاملا حق با شماست و الزاما مجبور به انجام این گزینه نمی باشد. باز هم از شما به خاطر اهمیت دادن به مشکلات هر چند کوچک مثل این کمال تشکر و قدردانی را دارم. با تشکر (سارا)ای من چرا اینجوری شدم کمممممممکک
چشام قیلی بیلی میرن :P
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)